Vilken härlig morgon när man vaknar upp och ser att solen börjar lysa in i sovrums fönstret. Nu ligger jag på sofflocket och väntar att de ska bli dags att ge sig av mot jobbet några timmar, sen är det helg :) Helgen kommer väll bestå av lite städ och påskpynt, och naturligt vis göra färdigt garderoben. Sen hoppas jag snart att det ska bli lite behagligt väder ute så man kan putsa fönsterna, för det är verkligen behövligt nu, särskilt i de som katterna sitter i. Ne nu ska jag packa ihop mina saker och ge mig av mot jobbet, ha en underbar dag   

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Nu så börjar de lida mot sitt slut. De sista hyllorna är målade och ligger nu på tork, sen ska de sättas upp och klädstången, å sen är de klart att flytta in alla kläder igen. Det får bli en riktigt ordentlig genomgång av alla kläder innan de får flytta in. Men va skönt de ska bli när det är klart, just nu känns de som de ligger kläder överallt.

Likes

Comments

Oj oj vad tiden springer på, å jag som tyckte att jag planerade så bra.. Garderoben är ju inte klar som jag hade hoppats men nu är det inte långt kvar, ska försöka göra klart det sista ikväll.  Nu när det har varit lite bättre väder har vi klippt äppelträden, vilket säkert inte varit gjort på många år med tanke på hur de såg ut.  

 ​

Likes

Comments

Ja ibland undrar man vart tiden tar vägen, de går så fort. att skriva lite inlägg tar väll inte så lång tid, men att ta sig tiden att bara sitta när man har fullt upp. Det blir bara inte av.  Har iallafall kommit en bit i garderoben. Har spacklat slipat och målat och nu har jag börjat tapetsera. De roligaste av allt, blir sån skillnad, får väll se om mam lyckas bli färdig i helgen men de ska nog gå bra​

Likes

Comments

​Söndagens projekt!

I dag har jag varit och inhandlat massa nya saker som ska bli till mitt lilla projekt. Tänkte att jag skulle ge våran klädgarderob en liten makeover. för hoppningsvis är blir det klart till nästa helg och då kommer det lite mer bilder.

Likes

Comments

​God eftermiddag! I lördags så va det en riktigt lugn dag som mesta dels bestod av städning, sen var vi och åt middag hos svärföräldrarna. Sen på kvällen passade jag på att koka lite risgrynsgröt och slängde ihop en chokladpaj.

Jag fullkomligt älskar att vara i köket, att baka är något jag gör så ofta jag kan. Förut var det bara bakning som gällde men har helt klart fått upp ögonen för matlagning också, innan va det mest ett måste att försöka komma på något att laga till middagen men nu kan jag sitta hur länge som helst och leta nya recept.

Likes

Comments

Fredag morgon och dags att stiga upp till jobbet. Vilken överraskning när man tittar ut och ser att det är vinter igen. 0 grader och vindstilla, vilken fridfull morgon.

på eftermiddagen satte jag lite frön, så nu är det bara att vänta och se om de tar sig. Senare på kvällen lagade jag middag till min sambo kom hem, Efter middagen satte vi på en film, men insåg efter 5 min att båda nästan redan sov i soffan, så filmen fick vänta till en annan dag och det blev en tidig kväll i sängen.

Vaknade som vanligt tidigt idag och tänkte gå upp och koka risgrynsgröt och baka lite frukost frallor som jag varit sugen på hela veckan, men då skulle min sambo också upp och iväg. Så jag fick ta och äta frukost ensam idag.

Likes

Comments

​i dag har jag jobbat till 18:00 så kom nyss hem från jobbet, har ätit middag och nu ska jag sätta mig i lugn och ro i soffan. Tänkte läsa min hembakat tidning som kom i veckan men som jag inte hunnit läsa ännu. Kanske hittar jag lite nya recept som man vill testa. Kanske blir lite nybakta frallor i helgen, är ju helt underbart gott att få lite nybakta frallor till morgon kaffet.

Likes

Comments

​I söndags kändes det som om våren var på väg, vi var ute och pysslade i trädgården  och det var så skönt väder vi tog till och med våran första ute fika i vår solen.

Men så idag så kom det snö igen. Kallt grått och trist.

Man bara känner hur energin försvinner igen, jag som nyss kände att jag bara längtade till att börja dra igång med allt vår pyssel. Nu vill man helst krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet. Men vi får väll vänta lite till innan våren är här för att stanna.

Likes

Comments