Ny-gymmad och ny-duschad.
Då var man tillbaka på banan igen med gymmandet, väldigt skönt faktiskt! Imorgon börjar jag 8:20, slutar runt 15:20. Efter det ska jag på en jobbintervju som jag är väldigt exalterad över!! Hoppas hoppas hoppas jag får det!!!
Nu ska jag äta upp min passionsfrukt och kolla på Dexter!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var denna veckas tisdag klar. Skolan va inte jobbig idag, mest produktiv om ja ska vara ärlig. Skulle jobbat idag men det ställdes in då barnen vad sjuka :( Så nu sitter jag och chillar i min säng och kollar på serien Dexter. Faktiskt väldigt bra, lite seg ibland bara. Har nämligen runt ca 20 serier jag inte sett klart utan endast sett typ halva serien. Så nu ska jag "ta tag" i att se klart dem heh... som om det är viktigare att prioritera före skolan. Men men, ska snart göra mig en kopp te och börja plugga lite.
Ciao

Likes

Comments

Halli hallå bloggen, de va ett väldigt bra tag nu sen senast, but I'm back.

Helgen har varit relativt skojig, inte den sjukaste men det passade bra då ja varit lite risig i veckan osv.
I fredags käkade jag och några andra hos en tjejkompis, väldigt trevligt men alla var väldigt trötta så det slutade med att alla låg i soffan och typ halvt sov... typiskt. Som försvar var det faktiskt fredag och alla var antagligen lite trötta från skolveckan!
Igår (lördags) var jag hemma och chillade sängliggandes med en serie typ hela dagen... senare vid typ halv 8 träffade jag Alba vid Ica. Vi köpte lite gott sedan så gick vi hem och fixade ihop en sallad me kyckling o massa gott i, plus att vi gjorde guacamole med nacho chips. Det var verkligen super trevligt, Alba är en super go tjej, diggar henne verkligen! Vid typ halv 10 kom tre andra kompisar så va vi hos mig, satt här nån timme innan vi drog vidare till en kompis som styrde ett lite lugnare krök typ. De va helt okej, roligare än att sitta hemma iallafall!
Sen idag, söndag, har jag varit sängliggandes med min dator igen... är vi chockade? Nej.
Imorgon börjar jag 9:30 så ska gå och lägga mig vilken minut som helst snart, imorn börjar dagen med en lektion med 4 andra klasser i aulan, som tur är det med min favoritlärare annars hade det varit svin tråkigt!
Hade'!

Likes

Comments

Likes

Comments