En vecka senare och jag är tillbaka in i Londons minst sagt säregna rytm.
Catch up med fina människor, rooftop party, plugg och alldeles för mycket spenderade pengar (studentlife💔).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Årets julklapp från min bror Niclas, var en middag med familjen på Peppar Peppar i Uppsala.
Fantastisk miljö och obeskrivligt god mat. Däremot är inte servicen det bästa vi upplevt. Absolut inte otrevliga, men går man på en resturang i den prisklassen och med de utmärkelserna som den fått, förväntar man sig högklassig service. Hur som rekommenderar jag det till er som gillar en god köttbit tillagad av fantastiska kockar.

Kvällen får en 5/5 och jag saknar redan samtliga. Att få ha en så nära relation med sin familj är få förunnat och det är jag evigt tacksam för. Mina bästa vänner!
Tack för en toppenkväll!

Likes

Comments

När Robin, min storebror kom och besökte så blev det såklart massor av bilder tagna pga han är fantastiskt duktig på att fotografera!
Tror inte att jag någonsin hunnit med så mycket sightseeing på så kort tid. Vi hann åka till Camden, Oxford street, Picadilly Circus, Buckingham Palace, Big Ben, The parlament m.fl.
Dessutom är Londons naturliv faktiskt helt fantastisk med tanke på vilken storstad det är. Mitt i centrum kan du hitta otroligt fina parker!

Likes

Comments

Under 3 månader har jag hunnit haft lika många besök från Sverige, något jag verkligen uppskattat!

Först mamma och Håkan, sen mina tjejer och sen Robin. Vi har hunnit med massor av sightseeing, shopping och en himla massa mat(!).
Det är så fint att få visa staden man älskar för de människor som man älskar.
Låter bilderna tala för sig självt, tack för att ni kom och välkomna tillbaka!

Likes

Comments

Mycket hinner ske på 3 månader även fast det känns som tiden, klyschigt nog bara sprungit iväg.
Skola, repa, gigs, partaj, resturangbesök, cafémys, sightseeing, filmkvällar och allt annat fint vi hittat på.

Här är ett litet urplock av allt fint!

Likes

Comments

Hösten 2014 var en mindre kris angående vad jag ville göra. Jag vet, och har alltid vetat att musiken måste vara en del av både min yrkesverksamma & privata liv. Det svåra däremot är att välja på vilket sätt, och vilka vägar man vill välja.

Tidsmässigt var det därför mer än vältajmat att jag blev antagen på ett internship i Exeter, England. Under den månaden fick vi lära oss allt om företagande och driv, där allt utgick från att hitta sin egna nisch! Utöver att jag träffade jordens härligaste personer så hittade jag även mig själv & vad jag vill göra.

Att åka tillbaka till England blev en självklarhet och helt plötsligt var jag antagen på en musikskola i centrala London och bestämde mig för att tacka ja.

Inte bara det att jag helt plötsligt skulle flytta hemifrån, utan det även till ett nytt land var såklart lite skrämmande. Däremot kändes det rätt i tiden och jag visste att tryggheten bara finns några timmar bort om så skulle behövas.

3 månader senare vet jag massvis om Londons bostadsmarknad (mardrömsmarknad som behöver ett eget inlägg här), att stå på egna ben och att klara sig själv.

Det är absolut inte alltid en dans på rosor. Jag är inte alltid nöjd med utbildningen & längtar hem ibland. Däremot är de positiva sidorna så himla mycket fler och så mycket större. Att jag varje dag får göra det jag älskar, i fantastiska London med underbara människor är mer än man kan önska. Jag är otroligt tacksam för allt jag fått, får och kommer få uppleva.


Kommande dagarna tänkte jag lägga upp bilder och berättelser om allt som hänt de senaste månaderna. Tack för att ni följer mig här och kikar in fortfarande trots att jag inte varit världens bästa på att uppdatera.

Likes

Comments

När man inte skrivit på länge är det så svårt att veta var man ska börja. Det är så mycket som händer här och dagarna går ibland så fort att jag blir rädd.

Jag längtar efter att få krama på min familj och mina vänner men skräms av tanken på att lämna London. Kommer jag nöja mig med 1 år, kommer jag verkligen vara klar då?

På dagens schema står låtskriveri. En låt ska skrivas som skolarbete men jobbar även hårt för att få fram låtar till min EP. Den som alltid varit så långt borta men som börjar kännas mer och mer verklig. Är så tacksam över att ha sådana fantastiska människor som tror på mig och vad jag gör.

Ikväll bär det av till Arch studios(som varit mitt andra hem senaste veckorna) för rep och sen väntar myskväll med mina "uppsalatjejer" som jag kallar dem. Ett mycket bra recept för att ladda ny energi!

Likes

Comments

Dagarna här går i ett och jag försöker mitt bästa med att stanna upp, reflektera & njuta.
Jag är så glad att jag tog det här steget, flyttade hit och började på Bimm. Ska njuta till fullo detta år och ta vara på alla häftiga möjligheter vi har.

Förra veckan var första lektionerna och våra lärare är GRYMMA! De jobbar alla i branschen och har jobbat med allt och alla. Det är vääldigt mycket eget arbete vilket som jag gillar, även om det kräver karaktär och att prioritera sina dagar ordentligt vilket jag behöver bli bättre på.

Jag har haft turen att bli utvald till att köra bakom ett grymt band här i London & i fredags hade vi vår första spelning. Så kul gäng och massor av kul på G, så jag är laddad till 1000!

I övrigt har senaste dagarna varit lugna då jag åkt på en dum förkylning! Så nu blir det skära ner på struntmat och äta bättre så immunförsvaret kan reparera sig lite!

Likes

Comments

En vecka sedan sista inlägget känns inte helt ok men varenda dag har varit späckad från tidig morgon till sen kväll, men ska försöka få in allt här nu!

Förra veckan var proppad av freshers event. Konserter, bandokie (som karaoke fast med band), rooftop bio, och min favorit - boat party!

Snart iväg på lektion så låter bilderna berätta resten sålänge!

Likes

Comments

Instagram@mariamatheaa