Måndag

Hej! Då var de måndag igen och jag var lyckligt lottad att vara ledig idag. Med tanke på att jag har jobbat hela helgen så är de en ganska bra start att få vara ledig i början på veckan. Jag har bara tagit de lugnt idag och inte gjort något speciellt. Ibland behövs de bara egentid och få vila ut för att komma tillbaka till jobbet med ny energi. Har en ganska skön vecka framför mig, jobbar tisdag till fredag. På onsdag ska jag komma på återbesök för microblading av mina bryn i Göteborg innan jag börjar jobbet, ska bli skönt o få till de igen!

Annars ska jag till Olivia på fredag för en ”hejdå-middag” eftersom hon ska till Bali och sedan flytta till Stockholm därefter:((må skit)! På lördag drar jag och svärföräldrarna till Ängelholm för att kolla på när Rasmus spelar mot Rögle, längtar efter honom såå!

Sedan drar jag en mini weekend till Karlskrona för att få umg��s med honom. Eftersom jag inte kommer ha tid o komma ner då jag ska jobba och sen dra till London där på. Kanske trodde jag att distans skulle va enklare än vad de är. Att ständigt sakna någon när man väl inte är med varandra. De må vara 7 av 8 månader kvar och jag får la vänja mig men när han är det enda jag tänker på så är det svårt. Men de går nog bra! Ha en fortsatt bra dag!

Olle<3

Gillar

Kommentarer