Lång ledigt

Hallå på er! Gud vad skönt med lediga dagar, nu är jag äntligen ledig i fem dagar! Så skönt när man jobbat på så i veckan som gått.

Hunnit med att göra brynen och blev riktigt nöjd, skojar ej när jag säger att jag höll på svimma av under behandlingen för smärtan av skuggnings nålarna var BRUTAL. Min smärttröskel är vanligtvis ganska hög men detta går inte, hehe.

Igår var det middag hos Olivia som hade som
en avslutningsmiddag eftersom att hon flyttar:(. Det var väldigt roligt och mysigt att bara ta det lugnt och bara snacka en massa. Längesedan jag hade en sån härlig kväll med vänner och god mat! Behövde verkligen det efter gårdagens incident då jag var med om en krock. Obehagligt och i chock men jag mår bra, har lite känningar i ryggen.

Idag drog jag till Ängelholm med svärföräldrarna för att kolla på när Rasmus spelade match mot Rögle! Rasmus gjorde mål men de förlora tyvärr. Rasmus var nöjd med sin insats och jag var riktigt stolt! Imorgon ska vi fira farmor som fyllt 89 bast, sedan drar jag ner till Karlskrona, (FINALLY!!!) där är jag fram till onsdag och gud va jag längtar! Men nu är de dags o sova, godnatt!

Gillar

Kommentarer