Fredag

Hej! Fredag i all ära! Startade dagen med att göra lite ärenden och gå på massage, vilket var väldigt behövligt! Jobbar på dag efter dag fram tills vi åker till London då jag jobbat två veckor sträck med en dag ledigt. Längtar så tills lite semester, få andas ut lite och inte tänka på onödiga saker som drar energi. Inte så att de är något med jobbet för jag älskar att gå till jobbet och få hänga med livets kollegor. Men de ska bli skönt att lämna Borås för en stund för en ny miljö. Längtar!!

Funderar på ge mig själv en väldigt fin 20 årspresent där borta, dock så är pundet så sjukt högt just nu så känns lite ovärt att köpa just denna då. Kan ju beställa men de är ju lite halva grejen att gå in i butiken och kolla in själva produkten och sedan köpa! Vi får se, de kanske dyker med i resväskan!;)

Med tanke på den dåliga uppdateringen så kan ni nog räkna ut att jag jobbat. Sen jag kom hem från Karlskrona så har jag bara jobbat och då finns de inte så mycket att skriva om. I söndags tog vi ett sista farväl av Olivia på La copita, mysigt värre och riktigt gott!

Men nu ska jag sticka till jobbet. Hoppas ni får en fortsatt fin helg!

Gillar

Kommentarer