Hej!
Idag så har jag varit ledig eftersom att det är utvecklingssamtal och jag hade mitt samtal vid 09.00 och det hade Alexander också så han sov hos mig och sen åkte vi till skolan och sen så följde Alexander mig hem och vi har bara myst hela dagen. Jag har även bakat till skolan, det vart choklad muffins med en choklad glasyr. Ikväll ska jag fara på stallet och då ska jag skjutsa hem Alexander.

Hoppas alla haft en bra måndag!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag så har det varit en jättebra dag som jag har fått spendera tillsammans med Alexander!!
Först så lyxade vi till det genom att vi tog bussen ner på stan och gick för att äta lunch på Eastern Palace, vi gick runt ett tag på stan och kollade även på lite grejer. Efter lunchen så gick vi till IKEA för att gå på Avion eftersom att det nyss hade öppnat. Vi gick såklart även på IKEA och kollad på en massa grejer som vi skulle vilja ha.
Det vart såklart även lite shopping eftersom att typ alla affärer hade olika erbjudanden så man passade ju på haha.
Alexander köpte ett par byxor och en jacka, medans jag köpte en tröja, ettpar byxor, en ögonbrynspenna, en läppenna och läppstift.
 
Hoppas alla har en bra lördag!
Isadora matt lips 129kr, Isadora eyebrow pencil 95kr, Isadora lipliner 79kr (Cubus), Tröjan med tryck 99kr ,Byxor 299kr (ginatricot)

Likes

Comments

Hej!
Ligger just nu i min säng och försöker att hitta motivering till att plugga till kommunikationen som vi har på fredag, ska bli så skönt att få det bort gjort så att man bara sen kan få chilla i typ 2 veckor innan man måste tillbaka till skolan och ha nationella...
Lättnaden i dag på den jobbigaste dagen i hela veckan var att jag klarade mitt matteprov som vi gjorde före sportlovet, nu ber jag bara för att nationella i maj också ska fungera, har en massa prov att "se fram emot" efter påsk!!

Hoppas alla haft en bra onsdag! 

Nån vacker häst bland mina bilder❤️

Likes

Comments

Hej!
Har varit ett tag sen nu men aja. Försöker just nu att plugga till mitt samhällsprov som jag har imorgon men de är då dö tråkigt & man fattar nästan ingenting... Vi har prov i internationell ekonomi & globalisering...
Vi får väl se hur det kommer att gå.

Igår så var jag iaf & red, det gick verkligen HUR bra som helst. Signe var super från början av lektionen till slutet, även om både hon & jag vart lite trötta så vart de jättebra ändå. Jag ska även börja rida ponny igen för jag kände att jag saknade de haha, men tänker självklart rida kvar på storhäst också.

Hoppas alla haft en toppen tisdag!


Likes

Comments

Hej!
Jag kom tillbaka från New York igår så jag var välisigt trött..hade ett barn framför mig som gröt hela natten och en kvinna bakom mig som skrattade hela natten.. Men New York var helt fantastiskt, om jag ska skriva om allt vi gjorde så kommer det bli hur långt inlägg som helst!!
Jag shoppade en massa, kläder, skor, smink osv. Vi for till Empire state building, åkte tunnelbana, åkte båt, var på time square, gick till Madison square park och en massa annat!

Det var iaf min första dag tillbaka till skolan och vi hade franska prov, men annars var dagen härlig kort och bra. Ska nu plugga inför mitt andra franska prov och sedan blir det nog matte plugg!!

Hoppas alla har haft en bra torsdag!


Likes

Comments

Hej!
Idag har det varit en helt okej dag, fick börja den med Alexander så min morgon var verkligen helt perfekt!! Dagen har gått rätt så snabbt men sista lektionen var as dryg och jag ville verkligen bara få fara hem. Ikväll ska jag till stallet och det ska äntligen vara dressyr så som jag har lägntat! Sen när jag kommer hem ska jag göra det vanliga... Absolut ingenting. 

Hoppas alla har haft en bra måndag!
                            

Likes

Comments

Hej!
Idag så är det tillbaka till skolbänken som gäller... Hade gärna stannat på universitetet hela den här veckan, men som tur är så har vi inte en lång dag idag.
Imorgon är det fredag och vi har egentligen sovmorgon till 100, men jag måste fara och skriva ett prov som jag missade när jag var sjuk.. Ikväll ska jag fara hem till Niklas så han kan hjälpa mig med matten eftersom att jag kommer behöva skriva matteprov när jag kommer tillbaka från USA. 

Igår var en jätte skön dag. Jag var ledig så jag tog de lugnt och pluggade och sen så kom Alexander och åt middag med mig så att jag skulle slippa äta middag ensam. 
Hoppas alla får en bra torsdag!Likes

Comments

Hej!
Idag så börjar våra fältstudier, måndag - onsdag. Jag ska vara på Umeå universitet under de här 3 dagarna. Jag ska sitta med under turordningsspel. Det är lite stelt när jag sitter ensam i ett rum med 10 personer som diskuterar spelet väldigt intensivt! 
 Jag fick iaf bli förberedd på vad det skulle handla om och läsa vad det skulle utgå ifrån och hur de skulle förhålla sig till den här uppgiften osv. Men de bryr sig inte om mig haha. 
Jag ska vara här till ungefär 15.00 och sen så får jag fara hem!


Likes

Comments

Hej!
Idag var det jobbigaste dagen för mig på hela veckan, lång skoldag men en massa tråkiga lektioner!
När jag kom hem från skolan så for jag och pappa och hämtade mamma på jobbet och sen köpte vi thai mat til middag från thai vagnen på ersboda. Känner mig jätte trött just nu och vill helst bara gå och lägga mig men måste typ läsa min bok till engelskan så att jag inte ska vara allt för långt efter...
Men jag skrev nyss klart min franska och lämnade in den så nu är det iaf det mindre att göra.
Imorgon har vi sovmmorgon och bara 3 st lektioner så det blir skönt och sen är det äntligen fredag och då har jag bara 2 st lektioner, så det blir skönt.
 
Hoppas alla haft en skön onsdag!
 

Likes

Comments

Hej!
Nu var det ett tag sen som jag skrev, men det är iaf måndag igen och jag är redan less på skolveckan.
Nästa vecka ska vi ha fältstudier måndag - onsdag, jag ska vara på universitete.
Ikväll ska jag äntligen få fara till stallet! Så surt att jag vart sjuk precis när jag kom hem från Gran Canaria.
Har saknat stallet jätte mycket men känner på mig att det kommer bli jobbigt att rida pga att jag är så otränad nu.
 
Gran Canaria var iaf helt fantastiskt, jag och Alexander hade en helt underbar vecka tillsammans och det var verkligen inte sista gånge som vi for utomlnads tillsammans. Det ända som var lite jobbigt var att resan både fram och tillbaka mellan Sverige och Gran Canaria var ganska långa och vi var trötta efter att ha behövt vänta så länge på Arlanda, men annars gick allt bra!
 
Hoppas alla får en bra måndag!
 

Likes

Comments