Uka gjennom telefonen min

Lesing, lesing og mer lesing. Jeg har klart å være ganske produktiv i uka som har vært. Jeg har nådd så og si alle lesemål hver dag, bortsettfra i dag, men det er jo tross alt søndag!

Eller så har vi levert vår først TV sak. Vi kunne gjort det bedre, men vi var fornøyde da det var første gang vi har filmet og brukt kamera i det hele tatt, og første gang vi rørte redigeringsprogrammet "Premier". Med masse god erfaring er vi godt rusta til neste sak som skal lages!

Høsten sniker seg mer og mer innpå, og jeg liker det! Det er litt ekstra hardt å stå opp om morgenen når det er mørkt ute og rommet er iskaldt, men årstiden er såpass koselig at det går fint.
Gårsdagen ble brukt til jobb og avslapping. Jeg trives kjempe godt i den nye jobben! Som ekstrahjelp jobber jeg kun annen hver lørdag og eventuelt hvis sykdom skulle dukke opp, men akkurat nå er det bra nok mengde med jobbing med tanke på skolen.
På siste bildet ser dere dagens lunsj. Herregud så godt det var, og ekstremt mettende! Pannekakene er en sunnere versjon enn vanlige og jeg lagde de for første gang i dag. Det er bare å skrike ut om dere er interessert i en oppskrift, jeg deler gjerne.

Håper alle får en fin neste uke!


Liker

Kommentarer

amalie
amalie,
Ha en fin uke <3nouw.com/amalie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229