Vi har haft en helt underbar helg på landet jag och min lilla familj. Nu ska vi snart packa bilen för att styra färden hemåt!
Hoppas ni hade en lika bra helg som vi 💖

Likes

Comments

Middagen: Ungsrostad spetskål och citronbakad kycklingfilé med en basilikasås.

Besök av min syster och Hillevis kusiner!

Likes

Comments

Ligger i soffan och slappar med en kopp te och har precis kollat på Helen Torsgårdens senaste Youtubeklipp. Lillan ligger och sover i vagnen och S ligger bredvid mig o sussar gott. Idag var Hillevi vaken heela dagen så när vi tog en promenad ikväll somnade hon som en liten gris och har sovit sen dess.

Igår fick vi hem en motionscykel från svärföräldrarna så idag satt jag upp för första gången. Varje dag promenerar jag minst en gång och det brukar bli ytterligare en gång när Simon kommer hem, vilket är jätteskönt! Fast det kändes skönt att kunna göra något annat där kroppen jobbar men utan att anstränga vissa muskler som ännu inte är redo för det. Är verkligen sugen på att börja jobba för att stärka upp kroppen efter graviditeten och förlossningen igen.

Nu ska jag väcka min lilla familj så vi kan gå upp och lägga oss i sängen❤

Likes

Comments

Lunch på Danilo följt av bio i form av nya svenska komedien "All inclusive". Jättemysigt att bara vara vi två en liten stund❤

Likes

Comments

Dagarna passerar snabbt som jag sagt innan, och Hillevi utvecklas verkligen hela tiden. Nu har hon upptäckt sin lilla näve som hon nästan stirrar sig blind på. Älskade barn, det är så sjukt kul att vara granska hur hon på egen hand upptäcker världen en liten bit i taget!

Likes

Comments