hey der ude så er der nyt indlæg her fra.

nogle af mine veninder har stillet mig nogle spørgsmål så dem vil jeg svare på her:

1. hvad er det bedste du har oplevet i dit liv?: jeg ved ikke rigtigt hvad det bedste jeg har oplevet er for jeg har mange gode oplevelser.

2. hvad tænker du på lige nu?: jeg tænker på at få skrevet et godt blog indlæg, at min veninde har en overraskelse til mig, at jeg snart skal møde en af mine bedste veninder og at jeg ikke magter at skulle have matematik.

3. hvad er det værste ved have autoimmun nældefeber?: okay det viste i alle nok ikke at jeg havde. men de værste er nok det med at jeg ikke kan bruge makeup til hverdag og at når jeg bevæger mig og bliver for varm så klør jeg og bliver rød.

4. hvad er dit mål med instagram?: mit mål er nok at blive bedre til at rediger billederne og tage billederne så de er gode når jeg ligger dem op.

5. hvad er dit mål med din blog?: mit mål er nok at jeg bliver bedre og bedre til at skrive indlæg og at der er flere og flere der vil følge med på min blog.

6. syntes du at du har en god familie?: ja slevføglig gør jeg det.

7. hvis one diretion stadig var et bandt var du så fan af dem eller page four: ved ikke om alle ved det men jeg er fan af page four. jeg var nok fan af page four for de synger fantastisk og de er bare fantastiske.

8. kunne du overveje at farve dit hår blondt?: nej, jeg kan rat godt lide min hårfarve, jeg er også meget bleg så hvis jeg farver mit hår lyst tror jeg at jeg vil blive at for bleg og så kan jeg ikke tåle det.

9. kunde du finde på at flytte skole?: nej faktisk ikke for jeg har nogle godde veninder på den skole jeg går på, slevføglig er der nogle gange jeg føler at det ville være det bedste men ja...

10. har du fået nogle nye veninder igennem page four?: ja, det har jeg, jeg har fået omkring 7 nye veninder hvis ikke flere.

11. hvad glæder du dig mest til fortiden?: at skulle møde 3 af mine veninder har den 9 december (præsis en måned, indlægget kommer ikke op i dag så det er under en måned når i læser det)

12. hvad vil du gerne være når du bliver ældre?: jeg vil gerne arbejde i en børnehave da jeg elsker børn og ud over det vil jeg gerne være fotograf, da jeg elsker at tage bileder.

13.er der noget du ikke kan tåle?: ja, altså som jeg sagde i en af den andre spørgsmål så har jeg autoimmun nældefeber, som gør at jeg ikke kan tåle for meget makeup og kan ikke tåle parfume.

14. hvor mange søskende har du?: jeg har 2, en lille søster og en storesøster

15. hvem er din ynglings fra page four?: min yngling er Pelle. jeg syntes at alle drengene er fantastiske men Pelle han er noget særligt.

16. hvornår har du fødselsdag?: jeg har fødselsdag den 10 juni og er født i 2004

17. hvad størrelse sko bruger du?: jeg bruger størrelse 39-40

18. hvor lang tid har du været fan af page four?: i dag har jeg været fan i 3 år, 5 måneder og 4 dage. jeg blev fan den 5 juni 2015

håber i fandt ud af noget mere om mig og håber i nød indlægget.


ses der ude🙈

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey der ude, så er der nyt indlæg her fra.

I dag vil jeg fortælle lidt om min weekend.
fredag: jeg var i skole til kl. 14:45. Da vi havde fri tog jeg bussen hjem til min veninde (i køge) efter en lang bustur kom jeg endelig hjem til min veninde, jeg satte mine ting og så gik vi ind på hendes værelse. hendes mor kom med noget at spise og drikke til os, vi sad og snakkede i ca. ½ time, da vi havde snakket begyndt vi at gøre os klar for vi skulle til non A. Vi gjorde os klar i lang tid. Vi startede med at krølle vores hår så det var ordnet, så spiste vi, det var små pizzaer og nogle toast. Vi havde spist maden og så gik vi ind og lage makeup og tog det tøj på, som vi jo skulle have på. efter hånden var klokken blevet 19:30 og min mor kom og hentede os. Vi kom hen til der hvor ''festen'' var. vi havde en hyggelig aften hvor vi dansede, snakkede og egentlig bare havde det sjovt.
Vi kom hjem da klokken var ca. 23:25 og så gjort vi os klar til at gå i seng, da klokken var omkring 00:00 gik vi i seng
lørdag: vi stod op ved en 9 tiden og fik morgen mad, så gjorde vi os klar og tog endelig bare ned til tovet og strædet i køge. vi fik shoppet og hygget meget. Da vi så kom hjem igen efter lang tid valgte vi endelig bare at slappe af resten af dagen. da min mor havde fri fra arbejde klokken 23:00 kørte hun hjem til min veninde og hentede mig
søndag: jeg vågnede okay tidligt, stod op og spiste sammen med min familie hvor at jeg derefter gjort mig klar. da klokken var omkring 11:20 kørte min mor, søster og jeg til køge hvor mig og min søster skulle i biografen og se ballerina (for nogle lyder det som en kedelig filme og barnlig filmen men den var nu rat sød) da vi var færdig med at se filmen hentede min mor os igen og så kørte vi hjem hvor jeg derefter bare slappede af og lavede lektier.

Det var så min weekend, hvad syntes i?? håber i kunde lide indlægget❤

ses der ude🙈

Likes

Comments

Hey der ude så er der nyt indlæg herfra.d

I dag vil jeg fortælle noget om hvad jeg gør ved min billeder inden jeg ligger dem på instagram. Der er meget forskelligt fra billed til billed, for det kommer an på hvordan billed er. Om der er lyst eller mørkt. Men en fælles ting jeg gør ved alle mine billed er at sætte nogle skygger på, skrue lidt ned på mætnig og lidt op for lyset. Det helle gør jeg bare inde på Galleri, altså ikke en app. Men bare det som min mobil havde i forvejen hvis i forstår mig. Hvis jeg bruger nogle apps, så kan jeg rat godt lide at bruge AirBrush, det jeg bruger den til er at høre baggrunden hvid, hvis F.eks. baggrunde var blevet lidt gul kan jeg godt lide at gøre den hvid. Hvis jeg skal bruge et filter bruger jeg bare et fra instagram, jeg bruger ikke filtre så tit, men hvis jeg skal bruge et, så fortrækker jeg at bruge Sierra.

Det var lidt om hvordan jeg rediger mine billeder.

Ses der ude🙈

Likes

Comments

Hej der ude.

Jeg vil lave en serie her på min blog. Det bliver en serie omkring min konfirmation. Jeg skal konfirmeres d. 12 maj 2018. Indtil videre har jeg fundet det sted jeg skal holde konfirmation, jeg har købt kjole, bældte til kjolen og en jakke (Det helle købt i lily)

Det har var et meget, meget kort indlæg, men her var det første på min konfirmation's serie. Jeg vil lave noget på den her serie hver gang der ligesom er noget at fortælle om det.

Håber alle har en god dag.

Ses der ude🙈

Likes

Comments

I fredags efter skole var jeg sammen med 2 af mine skønne veninder.

Til at starte med lavede vi ikke så meget. Vi kede os entelig bare. men efter noget tid fik vi den ide at tag billeder. jeg tog hjem til mig selv og hentede noget makeup og mine veninder tog hjem til min anden veninde og hentede nogle jakker. da vi mødtes igen efter kort tid så cyklede vi op i en skov tæt på os, hvor mig og min ene veninde lage makeup. Vi havde det sjovt, grinte og tog rat mange billeder. Billederne er på min instagram https://www.instagram.com/maria.hvornum/?hl=da .

det var mega hygge at tage billeder. vi valgte at gå i spar og købe slush ice og slik. VI lavde at væde mål om hvem der kunde lade vær med at bruge sin mobil i længst tid, det vædemål tabte jeg.... så pigerne valgte en slikkepind hver.

efter det tog vi entelig bar hjem, men det var en hyggelig dag.

Likes

Comments

Hej alle sammen.

Det her er mit første indlæg, så jeg vil fortælle lidt om mig selv.

Jeg hedder Maria (det havde i nok godt regnet ud)

Jeg er 13 år.

Jeg kommer fra køge området.

I min fritid danser jeg, passer børn, tager billeder til min instagram, er sammen med mine venner/veninder, tager til koncerter med page four (når der er koncerter) og slapper af😂

Jeg elsker at tage billeder og rediger billeder, jeg går meget op i at tage gode billeder. Når jeg rediger sider jeg for mig selv og slapper af ved det.

Jeg elsker dyr.

Jeg elsker tøj, makeup, sko og alt det med mode. Jeg ser meget op til @MelissaBentsen hun har den flotteste stil, har den flotteste instagram og hun har en fantastisk blog❤

Jeg ved ikke om der er så meget mere at fortælle om mig.

tak for at i gad at læse det har indlæg, håber i vil læse med næste gang jeg skriver et indlæg❤❤

(billed af mig i toppen)

Likes

Comments