Heisann. Nå sitter jeg i stuen med et glass vin og the kardashian på tv'en. For noen dager siden tok jeg bilder av det jeg fikk til julaften. Endelig i kveld fikk jeg tid til å sette meg ned å skrive dette innlegget. Jeg er så fornøyd og takknemlig for det jeg har fått. Den beste gaven fikk jeg av meg selv, nemlig B på eksamen i norsk. Det hadde jeg aldri trodd at jeg skulle få på min første eksamen på høyskolenivå!! Fikk også noe penger og flaxlodd, som det ikke er noe bilde av.

Mascara, såpe, bodybutter, headsett, parfyme, neglelakk
Smykke og øredobber
Vin, sjokolade og julepynt
Ullteppe, sengesett og interiør
Joggebukse, tskjorter, lue, skjerf og sokker

Fikk du noe fint til jul?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Nå er det virkelig lenge siden sist. Jeg har vel ikke blogget siden sommeren, men nå var det virkelig på tide. Siden sist så har jeg flyttet til Oslo for å studere til grunnskolelærer. Her trives jeg veldig godt og jeg bor i et koselig kollektiv. Om du lurer på noe mer så legg igjen en kommentar :)

Ukens høydepunkt:

Ukens helt klare høydepunkt har vært å komme hjem til Os. Så utrolig deilig å komme hjem til familien og sengen min. Nå skal jeg bare nyte tiden jeg har hjemme. Allerede 1. januar så vender jeg tilbake til Oslo, og begynner på mitt andre semester på HIOA.

Ukens sang:

Julen er jo snart her, og det går for det meste i julemusikk. Di første jul av Tone Damli, synes jeg er veldig fin.

Ukens film/serie:

På mandag så jeg Home alone 1 igjen og det er en klassiker jeg må se hver jul. Ingen jul uten home alone filmene, men jeg liker best nummer en og to.

Ukens innkjøp:

Har bare kjøpt noen nødvendigheter denne uken. Blant annet en ny beauty blender og simple sminkefjerner. Det var på tide!


Likes

Comments

Nå er det lenge siden sist. Jeg har kommet hjem fra Riga, og har begynt å jobbe igjen. Litt hardt var det, men det er godt å tjene inn brukte penger! For noen dager siden ble det lansert en sunn fornuft plakat med råd til bloggere. Fikk først høre om dette når jeg så på en av videoene til Grimcorn, og tenkte at dette burde nå ut til flere. Formålet til plakaten er å bevisstgjøre bloggernes påvirkningskraft, og forhindre utvikling av spiseforstyrrelser. En god sak 💙

Guidelines for bloggers in Norway:
1. Avoid sharing how much you weigh, your BMI, how many calories you eat, and body measurements. Remember you got young readers/viewers who are comparing themselves to you.

2. Avoid being too definite when you write about negative or positive sides of food or a lifestyle. Remember you're talking from your own experiences and you're not qualified. What is good for you is not necessarily good for others.

3. Photoshop can be used to ajust light and colors, but avoid editing your body size or shape.

4. Feel free to share food- and exercise inspiration, but remember to point out who it's meant for, not everyone runs at the same speed, weigh the same or don't need to change anything about their activity. Remember you don't have any control on who reads what you are posting online. Even though you got a target group of readers/viewers you also got younger, older, healthier and sicker people viewing your content.

5. Rather focus on the enjoyment of exercise instead of how far and fast you run. Remember you don't need to update everytime you exercise. If you are posting a workout schedule, remember to say who it's for and who shouldn't be following it.

6. When you are writing about food, feel free to post photos of making the food and the whole meal, but be cautious if you post your portion size, especially if it's a small portion. Tell them if you served yourself more times.

7. Feel free to write about clothing, but avoid sharing your clothing sizes. Remember your viewers/readers don't know you in real life, and are only guessing if your bodies are similar or not. If you get questions on a size, answer rather if the piece of clothing feels smaller or bigger than normal sizes.

8. Be cautious of the total amount of photos you post where your body is in focus. Body in a bikini is natural on a beach, but be cautious in other situations. Feel free to show what's happening behind the scenes and post realistic photos of yourself.

9. Be cautious when you share information about your own cosmetic surgeries.

10. If you get contacted by readers/viewers who are feeling ill or going through a tough time, redirect them to qualified people.


// Hente fra Grimcorn

Hva tenker du om disse budene?

Likes

Comments

Hei! Det er allerede torsdag, og tiden har gått så fort. Jeg har jobbet hver dag denne uken, så jeg merker det blir godt med ferie på søndag. Nå etterpå skal jeg pakke til ferien. Jeg gleder meg sånn, så søndagen må komme fort :-) Men over til det innlegget skulle handle om, smoothies. Jeg elsker smoothie, og lager det ganske ofte selv. Jeg liker denne som er veldig klassisk og superlett å lage. 

Classic smoothie recipe

ca 4dl frossen skogsbærblanding

1 moden banan

2 ss vaniljeyoghurt

en dæsj nypresset appelsinjuice

Miks alt sammen i blenderen til det blir en jevn blanding. Hell oppi glass, og nyt! Oppskriften gir tre glass.

Likes

Comments

Heisann! I dag har jeg feiret dåpen til niesen min Tiril Sofie. Selve seremonien var veldig fin, og alt gikk etter planen. Når den var ferdig dro vi til festlokalet og tok i mot maten. Til mat så hadde vi koldtbord, og det var så godt. Elsker å kunne ta litt av alt. Av meg så fikk hun en rull som hun kan ha dåpsattesten i med inngravering av navnet. Håper hun ble fornøyd med den. Det har hvert fall vært en super dag for meg.

Gratulerer med dåpsdagen Tiril Sofie

​// De neste dagene skal jeg jobbe en del, men jeg skal prøve å få oppdatert dere på hva som skjer.

Likes

Comments

Nå er det lenge siden sist jeg skrev noe her. Mye har skjedd siden sist! Alt går så bra denne tiden, og det føles så bra. Livet smiler virkelig. Siden sist så har jeg vært på vitnemålsutdeling, og feiret at jeg er ferdig med 13års skolegang. Alle fag er bestått, og jeg er klar for videre studier.

I helgen som var tok jeg en tur til Oslo for å gå på visning. Det gikk veldig fint, og det var virkelig fint der. Kollektivet ligger ved Bogstadveien. Leien er riktig nok veldig stiv for ett rom på 10 kvadratmeter. Jeg skal bo sammen med fire andre, og jeg gleder og gruer meg til en ny tilværelse i Oslo. Spennende!

Over til ferie, jeg og Hanna skal til Riga i sommer. Jeg gleder meg til det, for det blir den eneste utenlandsturen jeg skal på denne sommeren. Vi skal være der fra søndag til torsdag, og ha en sikkelig jenteferie. Det kommer til å bli god mat og drikke, og selvfølgelig shopping. Vi skal bo på hotellet Wellton Centrum Hotel and Spa.

Likes

Comments

Heisann. Beklager for dårlig med oppdateringer her inne, men det har vært litt travelt med jobb og skoleavslutning. Heldigvis så er jeg ferdig med skolen, og jeg kan nå si at jeg har sommerferie. Herlig!! Samtidig så er det trist å forlate en så bra klasse. Jeg kommer til å savne alle.

Nå skal jeg snart dra til flyplassen. Jeg skal nemlig til Oslo i helgen for å se på kollektiv, så det blir spennende. Samtidig blir det godt med en liten weekend borte.

Finally summer 

​Håper det står bra til med dere alle, og at sommeren er kommet til dere. Ha en flott dag videre folkens :-)

Likes

Comments

Heisann. Håper alt går bra med dere. De siste dagene har vært intensive, og det har ikke vært tid til å oppdatere dere, men her får dere ukens recap.
Ukens høydepunkt:

Å få eksamen overstått og dra i bryllup på lørdag. Jeg kom opp i biologi, og det hadde jeg en magefølelse på. Det var helt greit å få det faget, men jeg tror jeg kunne gjort det bedre i psykologi.

I biologi får du oppgaven 30 minutter før man skal inn. Siden jeg var den siste som skulle ha eksamen, så var det bare to oppgaver igjen. Jeg tok den ene, og fikk oppgave om å forklare hvordan immunforsvaret fungerer. Det var et av de kapitelene som jeg kunne dårligst, og jeg fikk en veldig dårlig følelse i kroppen. Når jeg forberedte meg på hva jeg skulle si så var jeg så nervøs. Jeg gikk inn, og følte at det jeg sa var såå dårlig. Videre skulle jeg snakke om biologisk mangfold og plassere dyr og planter i systematikken.

Når tiden var kommet for å få karakteren så begynte jeg å gråte. Nå får jeg en 3'er tenkte jeg, og det hadde vært veldig kjipt for meg. Sensoren sa at jeg måtte slappe av, og at jeg fikk en 5'er. Jeg ble så glad at jeg klemte læreren og sensoren. For en dag, men heldigvis gikk det bra ;-)

Ukens nedtur:

At jeg måtte ha en siste eksamen. Heldigvis så er det overstått nå, og jeg har bestått skolen. Endelig (nesten) sommerferie!

Ukens sang:

Ukens film/serie:

Jeg har nettopp sett ferdig netflix-serien The returned. Det er en spennende serie, men dessverre er det bare en sesong som ligger ute. Jeg håper snart at det kommer ny sesong. Får leve i håpet. Neste uke kommer sesong fire av OITNB. Det blir bra.


Likes

Comments

​Heisann :-) 

Både i dag og igår har jeg hatt fri. I morgen får jeg vite hva jeg kommer opp i muntlig. Det er så spennende, at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det står mellom fagene; norsk, psykologi, biologi og friluftsliv. Selv har jeg en magefølelse på at jeg kommer opp i norsk eller biologi. Men det får jeg vite i morgen. Tror det skal gå greit uansett egentlig, og på fredag så har jeg så og si sommerferie. Hærlig. Lykke til med eksamen alle som skal ha det :-)

Likes

Comments

Heisann :) Det er såå fint vær ute, og jeg blir bare i fantastisk humør av det. Jeg har vært på stranden flere ganger denne uken, og jeg har til og med badet. Til informasjon så kom jeg ikke opp i muntligeksamen på det første trekket. Det betyr at jeg kommer opp i noe på onsdag. Det blir spennende!!

Ukens høydepunkt:

Jeg møtte ei jente som jeg gikk i klasse med for to år siden på Voss. Altså superlenge siden jeg hadde sett henne. Vi tok oss en tur på Egon, og spiste litt. Det var så mye å snakke om, og tiden gikk fort. Dette må gjentas snart!

Ukens nedtur:

Litt irriterende på en måte at jeg ikke kom opp i muntlig på første trekk. Det hadde vært greit med de ekstra lesedagene, men samtidig tror jeg at jeg skal overleve uten :-) Får bare bruke de neste dagen produktivt og gjøre mitt beste.

Ukens film/serie/kanal:

​Denne kanalen er bare helt fantastisk. Sjekk den ut!

Ukens wanderlust:

Jeg synes været er så fint fortiden, at jeg bare vil være hjemme. Norsk sommer er det beste når solen skinner.

Likes

Comments