Vill hon till Andra sidan...

Är det så att Svärmor vill till andra sidan. Hon har tröttnat på att orka. Hon kanske vill till kära make och barn som är där.
Från bara ett par timmar kan mycket hända. Isöndags fick vi reda på att svärmor åkt till sjukhuset,med svårigheter att andas. Hon fick syrgad och blev lite bättre, men så fort dom tog bort syrgasen blev det illa, Hon fick hjärtsvikt. Vi var där och hälsade på henne. och hon såg grå ut och hade det jobbigt med andning.
Vi var en stund, sen orkade hon inte mer. Måndag flyttade hon till GAVA och blev lite bättre.
Men då fick hon ont i bröstet och flyttad till eget rum.. Läkaren ringde igår och sa att vi ska komma upp och hälsa på eller vara berädd på att dom kan ringa och säga att det är det sista nu. Vi kan inget göra för henne mer. ge henne syrgas och medicin mot värken.. Vi kommer ringa oavsett tid på dygnet. Nu går man på nålar med att det kan ringa, Roger mår inte så bra, Sandra mår inte heller så bra. Jag hoppas dom kommer igenom detta... Jag har sett min far när han gick bort. För 4 år sedan. Men min Pappa blev inte 91 år som svärmor. Hon ska bli 92 i december.
Men jag förstår om hon är trött på att kämpa och att veta att hon inte kommer träffa sin försvunna son i livet igen. Hon kommer nog träffa honom före oss i så fall.
Roger tog kompledigt i dag så han kunde åka dit in med Syster Kersin med. Så dom är där nu. Jag var hemma då jag hade lite besök. Mia . Vi åt lite sallad. Och drack kaffe. Vi har inte träffats på ett tag.
Nu är hundarna med nervösa, dom ligger i trappan hela tiden och tittar ut om husse kommer hem.
Ja idag fick jag papper från FK ang min sjukersättning. Jag har fortsatt sjukersättning på obestämd framtid, men dom kollar bara läget i mellan några år. Sen fick jag ett intyg som gör att jag får lite rabbater om jag åker buss tåg mm. eller går på gröna lund kanske. Dom kanske har på träningsvärket med. haha.
Men ja så ligger det till i alla fall. ,in bil jävel har gått trasig , Ibland startar den inte, då får man slå på startmotorn, men den sitter så långt under bilen så jg når inte, är för fet. Men ja jag vet inte hur man ska göra om man blir stående igen.. 2 gången det händer på 1 vecka.. Jag hoppas det blir bra, för jag ska i väg och träna i morgon. Och vill komma därifrån med. Ja nä nu skriver jag inte mer för dagen. Hoppas alla tar hand om varandra. för livet är skört. Det går snabbare än man tror.

..

  • 62 visningar

Gillar