Vetrinären

Japp klippkort hos vetrinären då jag ska dit två dagar i rad. Idag med min Kanin Saga som låter konstigt när hon andas. i morgon med Pepsi. våran lilla minsting till hund, ska dra sina sista mjölktänder. så nu går det i ett här. Ja det kommer bli nervöst i morgon då jag ska lämna lill killen :-( tycker inte om att lämna några djur där.Man vet aldrig vad som händer. Men allt kommer gå bra. Idag sitter jag här och gör inte så mycket, skönt , men jobbigt att inte göra någonting,men orken fins inte där för att göra någonting heller.
Tvättar lite träningskläder då vi ska träna på Torsdag. kul att inte vara ensam. Dom har tydligen nya maskiner där nere nu som man måste prova lite med. Så Mia och jag ska träna...ska bli skitkul.
sen om allt går som det ska är det meningen att jag ska gifta mig i år. Nämligen den 18/8-18 Men man vet aldrig vad som kommer i mellan. det är alltid någonting...
en del människor tror redan att jag är gift med Roger, men så är inte fallet.
Men hindersprövningen ska ju kollas först. och det vet man ju inte hur lång tid det tar.
men meningen är att jag ska gifta mig i min trädgård som min Dotter föreslog. reservplan måste dock bli kyrka eller partytält då det kan bli regn..
jag vill ha en rosa kläning. men det kanske inte finns i min storlek. Ringen har jag redan sett ut den jag vill ha. ja sen är det som sagt saker som kan komma i mellan. jag skulle ha varit gift för flera år sedan. men då kom det saker i mellan.
men men nogom detta nu. Nu ska jag ner och släng kläderna i tumlaren... tjipp tjopp...

  • 133 visningar

Gillar