Vetrinär

japp där har vi varit med Khyla idag,Hon har blivit munsanerad som dom uttryckte det. alltså tagit tandsten. sen hade hon en vårta i mungipan som dom plockade bort i dag. Nu har hon tratt i en vecka så hon inte kliar upp stygnen. Sen köpte vi ett schampo till henne, för jag misstänker att hon inte tål frontlinet som hon fick mot fästingar . hon kliar sig mer efter den behandlingen. så nu ska hon badas ordentligt så vi får bort det från kroppen. sen får vi vara utan medel på henne. De andra två hundarna tål det. men jag tycker fästingarna setter sig i alla fall.

Ja just det i söndags hade vi besök, Min älskade Kusin Anders och lotta kom ut och fikade en bra stund.. det var himla trevligt.. Och i måndags Kom Inga ut en sväng för att lämna matlådor som hon glömde i fredags. Men hör och häpna, vi missade dom denna gången med. Hon ringde när hon var i hageby oh sa att hon åkte tillbaka utan att lämna matlådorna till mig. vi är båda glömska. Trevligt med besök så inte för den delen.

Senare pratade jag med Anneli Andersson i två timmar, fanns massa att prata om. Sen började det att blåsa så in i helvete. jag trodde paviljongen skulle lyfta. så jag fick gå in och stänga dörren, Det åskade lite med. mest över stan. men det kom en och annan muller. Ja så ligger det till i alla fall. så nu avslutar jag för i dag...

  • 18 visningar

Gillar

Kommentarer