Veterinären

Japp idag ska Khyla till veterinären igen och spola öronen, se om det har läkt lite nu, och att svullnaden minskat. se om vi kan sätta in en starkare medicin mot chursings sjukdom som hon har.. Vore ju bra om det blir rätt mängt. Hon har 20 mg om dagen nu, men det kan bli 30 kanske

Men hon kommer sövas så det inte gör så ont i öronen... Jag lider med henne, Men jag hoppas det blir bra.

Ja vi skulle ju ha bytt ABS givarna i helgen , men dom kom inte i fredags som vi trodde... så då blev det ändrade planer.... Det har ju varit skitväder. så vi åkte till Biltema och fixade lite saker, som toalett sitsar och skulle ha bets till trappan.Men det hade dom inte så klart. Men ska kolla det på Jem och Fix. Vad jag såg hade dom det där.

Jag fick min födelsedags pressent lite för tidigt, men det har jag önskat mig en sådan Hjälm nämligen En man kan öppna.. Nu har jag en sådan.

Och nu för tiden får man inte fira sina dagar med vänner så då spelar det ingen roll när man får pressenterna i alla fall.

Jag kommer väl att göra en liten smörgåstårta i alla fall. för det är så Jävla gott.

Vilket skitväder det är nu, det regnar och är grått som bara den.

Hoppas Roger kommer ihåg att sluta i tid i dag så han hinner hem innan vi ska till vet.

ja så fick jag en sorglig nyhet i går. Nougat har blivit ihjälbiten av något djur. Så hon blev inte långvarit i livet. Lider med hennes nya ägare, som älskade henne så mycket på den korta tiden dom hade henne, (Kanin)

Ja så kan jag berätta hur klantig man kan vara. Jag såg inget i mörkret i sovrummet utan det låg en kudde som khyla använder som avsatts när hon ska upp i sängen. eller ner. Den snubblade jag på. ramlar rakt in i nattusbordet. Fick värsta blåsvarta märket. Kände att det gjorde ont på baksidan av armen, kollade och fick se det stora blåmärket jag fick,

Nä nu ska jag avsluta. Ha det bra tills vi ses igen

  • 21 visningar

Gillar