varför tror en del

att man alltid har en baktanke med saker och ting. Varför kan man inte vara glad för ens jobbarkompis för och grattulera i stället för att säga. nä men tänkt dig för. du kommer bli blåst på pengarna. du har ju byggt upp det själv. och nu kommer hon att skiljas och vill ha pengar. Jo men tack säger jag då. glad jag blir över att höra en sådan sak.
Jag går med på äktenskapsförord om det behövs. jag är inte ute efter pengarna. för jag klarar mig själv i så fall. Jag gifter mig för att jag älskar Roger och för att det är dags att ta nästa kliv efter 8 år
Alla mina vänner och hans vänner utanför jobbet, tycker det är så roligt att höra att vi ska gifta oss. sådant gör en glad tack och lov.
Ingen som vet om jag har en massa pengar som jag är rädd om. ingen som frågat Roger om det. men jag behöver inte skriva äktenskapsförord, för jag tror inte Roger skulle lut´a mig på något vis.
Så ligger det till i alla fall. var glad för hans skull,efter allt helvete han har haft tidigare i livet,då kan han väl få göra någonting utan att det sticker i ögonen på folk.
skit i oss i så fall. vi klarar oss utan sådana människor..
Ja idag har vi varit i Naturreservatet med hundarna och tog en promenad. sen eldar jag för det är kallt ute, sen har jag tvättat alla gardiner i vardagsrummet så har jag torkat dom och hängt upp dom igen.
Igår fick jag en sorglig nyhet. En av mina kaninbebisar jag sålde i somras somnade in i fredags. utan vidare. dom var så fina dom ungarna. dom blev tre st. dom höll på att frysa ihjäl,men jag hitta dom i tid,så jag kunde värma dom och lägga tillbaka dom till mamma efter ett tag och hon tog hand om dom som vanligt. dom var 4 egentligen,men en var bortom all räddning...
Så nu ev ska hon ha en annan kanin som sälskap till den andra dom har. Så jasmin ska flytta på tisdag om hon bestämmer sig för henne. hon är född 4/6-16 så lagom ålder.
Nu ska jag avrunda för i kväll. ses en annan dag.
  • 143 visningar

Gillar