Varför svider det i hjärtat.

Idag är det ingen rolig dag. Mår pizz. och jag blir så deppig när man sen ser vad polisen skriver i tidningen. Dom ljuger eller skarvar...

Men i går blev det lite sanningar.Dom svider. Jag fick mardrömmar av dessa ord.
Jag älskar Roger. Men i bland spelar det ingen roll. Jag älskar andra med. Mina nära. Och då kan det vara svårt att höra att dom Inte vill komma och hälsa på . Eftersom Jag bor i hop med R..

Ja nu sitter jag och gråter. men det är för att jag känner att det smärtar..
Jag vet att det inte var för att såra eller nått sånt. men ibland spelar det ingen roll. Jag har mina perioder, då jag inte kan ta saker till som det är.
Jag älskar Roger, fast han har sina sidor. Och han har sina problem, och jag har mina.
Jag har mina sjukdomar. Han har sina. Han kan vara väldigt elak.Ja men det kan nog jag med. men det är ju ingen som vet, eftersom jag alltid är det hemma.

Jag träffade Roger för 7 år sedan. Visste vem han var innan. Jag valde honom, Han valde mig. Jag har min diagnos. Bipolär och det är inte lätt att leva med den sjukdomen , vare som person som har sjukdomen eller den som lever tillsammans.

Jag hade inte varit det jag är i dag om jag inte varit tillsammans med Roger, Jag hade aldrig klarat en skuldsanering. Jag hade aldrig haft min bil. Eller mina djur.
Jag vet inte vart jag hade varit i dag om jag inte träffat Roger....

Rökfri,spritfri,skuldfri,.... Men mycket fet i stället. Och det trycker väldigt mycket just nu.
Jag mår så dåligt av att väga som jag gör. Känns som jag gör allt utan resultat. Men jag måste ju börja någonstans.
Tränar massa som en av vännerna sa. Jag måste lära mig att mäta i stället för att stirra mig blind på Vågen.....
Måttet har försvunnit 2 cm men det känns inte tillräckligt på den tiden....
Jag får mycket beröm och stöttning av vänner. och det känns skönt.
Ja jag fick äntligen höra Roger när han sa att han tror på mig när det gäller LCHF Han tror på mig. Men jag vet att det är svårt och jobbigt att tro på någon som inte kan visa några resultat.
Nä nu slutar jag skriva för dagen, ska utnyttja dagen till städning. då huvudet inte hinner fundera å¨allt annat. Typ Rogers Bror som dom inte vill leta efter, för dom har ju Mord som är viktigare. Fy fan säger jag...
AVSLUTAR NU


Detta hål ska jag försöka undvika ramla i

  • 89 visningar

Gillar