Varför kämpa

Varför ska jag kämpa hela tiden om allt.
Bättre att sålla ut saker och bara ge sig av. Bort från allt...
Känner bara att det inte är så många som saknar mig på det viset.
Känner mig ganska ensam i mitt liv. Jag har vänner, men det är inte det som fattas. Det är resten av mig som fattas. Jag får kämpa för att behålla vissa saker, välja för att bevisa vad jag vill.
Jag vill inte behöva välja, utan jag ska kunna ha flera saker samtidigt.
Jag vet att det är svårt för en viss människa att leva upp till det som krävs. Men jag ber dig bara att snälla försöka för min skull. Men du läser inte min blogg så du vet ju inte att det har med dig att göra.
Jag kanske ska packa ner mina saker och ge upp.
Ge upp allt vi skulle kunna ha haft.
Varje dag får jag sitta och veta att Du är inte så omtyckt när det är på ett visst sätt..
Jag vet att till och med när och kär till dig har svårt att ta det. Jag har tur som har någon som förstår och känner som jag. Vi vill inte lämna dig på något vis. Men vi måste snart göra våra val för att orka leva...
Ja troligen är det inte många som hänger med, men det är inte det som är det viktigaste, Utan att jag kan skriva det...
Idag bad jag om en lättare sak, men det blev inget av med det heller. Då blir det att man snart ger upp och frågar inte mer om saker. Jag skiter i det.
Jag känner att mitt mående har mycket med min kropp att göra just den här gången med. Jag känner hur stor och fet jag är. Och det är jävligt frustrerande att inte kunna göra mer åt det än vad jag gör. Jag har inte ätit sedan i Måndags lunch...
Jag tog lite kvarg och frysta bär i går. Men jag är inte hungrig. men det hjälper inte vikten heller. Känns som jag lägger mig ner och dör snart. Orkar inte vara sä här. Vill ha mindre kropp. Må bättre orka mer.
Nä nu skiter jag i detta. Får se när jag skriver igen. Rensar mycket på facebook nu. och kommer göra det på Instagram med..
Men ses när vi ses.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer