Varför

Varför måste det kännas så tungt hela tiden. Just nu mår jag inte så bra. Känner mig så ensam. Roger har semester,men inte blir jag gladare av det. att ha honom bredvid mig, nä jag behöver någon som lyssnar på mitt eltande gråtande svärande skit. Inte för att jag gör allt det till någon,men men jag önskar det. jag har många fina vänner och jag vet att ni finns här.Men alla vet ju hur det känns även när man är ensam med massa vänner omkring.
Idag har jag varit och tränat,det gick ju bra. blev bara kondition i dag..... Jag har börjat träna lit inför magoperationen som blir av i år ev. Jag ska tydligen träna och motionera så mycket det går. lära mig äta sakta, lite,ofta mm. Inte fet mat. jag har ju gått ner 6 kg sedan jag bytte medicin. så jag är så glad för den biten.
Men då blir det att man blir deppig på någonting annat i stället. varför kan man inte vara glad för allt samtidigt.
Jag blev glad i dag då grannarna kom över med en present till mig. tack för hjälpen med allt och så....kul att man blir uppskattad för de små sakerna.
Ja så nu sitter jag här och saknar någon att prata med skratta med. inte samma sak på telefonen. Utan att ha någon som man kan göra allt med. städa ute inne burar,huset, hjälp med sortering av saker som man borde kasta. men inte gör. för att det är bra att ha senare. och någon som står ut med R s humor, för det gör inte jag alltid TYP ALDRIG.
men det ksn inte han rå för. han har dasshumor för engelsmän eller så..... Men ja så känner jag i dag och det är inte kul,men jag hoppas det blir bättre i morgon.
Jag har inte orkar städa inne, jag har städat kaninburar i dag. Roger håller på med skottkärran.. som han har hållt på med nu ett tag. men han tycker det är kul och det är ju bra.
Ja så ligger det till i alla fall.
jag skriver en annan dag igen..


  • 91 visningar

Gillar