väntan

den är jobbig. att sitta och inte veta nått.. har dom börjat eller ligger han där inne bara än. jag har hunnit damsuga sovrummet. Så det blir lite dammfritt när han vilar. jag är fruktansvärt trött. sitter nästan och somnar. väldigt trött.
Idag fick jag kallelsen för att ta bort knölen I munnen. den 5 juli ska jag ta bort den på sjukhuset. det ska tydligen ta 45 minuter.
fick mina tänder igår. och idag har jag fruktansvärt ont i munnen. dom trycker på rätt bra. Så jag ska till tandläkaren på måndag och slipa till dom lite. hoppas det blir bra.för som det nu så har jag svårt att äta
i morgon är det midsommarafton
och den blir nog väldigt lugn. sill och potatis.
sen har jag köpt en del till en räkmacka som jag skulle göra när jag fick mina tänder. Så det blir någon dag. men behöver lite mer saker till den. det kommer bra.
posten kom tidigt idag. Men inget paket idag. trodde jag skulle få något idag. Men icke. Mer på måndag kanske. nya skor två par. Sen har jag qki kat efter lite kläder idag. långbyxor och linnen. det ska bli kul när det kommer.
igår var Sandrs här en sväng och hälsade på. Nu måste jag t nått för huvudvärken jag har. suck. trodde den skulle gå över ändå. men nä då.
Nu avrundar jag för stunden.  väntar på att Roger blir klar.
tjarå

  • 19 visningar

Gillar