välgörenhets promenad

Japp det gick vi i söndags. Var så trevligt med en massa trevliga människor och en massa trevliga hundar. Inga och jag gick med Märta och Ebba. Märta och Ebba kom väldigt bra överens. Det var väldigt kul att se Märta på annan mark. Hon var en annan hund . Hon hälsade på människor, hon försökte få igång en han hund. Det var så roligt att se. Vi gick en promenad på ca 2 km eftersom det var så varmt. vi skulle ha gått längre annars. Det kom 18 hundar det var många olika raser.

Vi var i Lund hos Carola 5 km utanför Söderköping . Det blev korvgrillning och kaffe bulle, paj om man vill ha.Dom hade fixat det så fint.

De som ville kunde gå in och kolla hundcentret. och katt pensionatet mm. Jag har sett det, så jag hoppade över det.. de pengar som kom in går till fia hemmet i Norrköping

Väl hemma så blev det lte lugnt.

Ja just det ja, jag har fått in en rex kille från Norrköping. Vacker som bara den

Har haft kontakt med polis och lagt ut mina trådar på Facebook. men ingen har hört av sig. så han får bo här så länge. Pojken heter han så länge han bor här.

Ja så ska Gubben ringa veterinären i dag . för Khyla har fått någon slags svamp i örat. det vill inte bli bättre, och det blir bara värr i värmen . Så vi får se när vi får komma ner dit i dag. Borde ha klippkort hos veterinären då jag var nere i förra veckan med Pepsi och Märta så dom fick vaccineras..

Sen har vi en skatunge på tomten, den har blivit övergiven av sina föräldrar. Den kan inte flyga. så idag fick jag bära bort den en bit så inte hundarna försöker göra den illa. Han försökte bita mig lite,men det blev inget av det i alla fall.

Ja så är jag skadad med, så jag kanske med behöver veterinär. Min vänstra höft vill inte vara med riktigt just nu. Men det blev värre efter promenaden i går, det smärtade till som ett slag på höft kulan när vi gick... Jag trodde jag skulle få stanna på stället, men jag gick på. så jag kom hem igen.Jag vet ju att jag har artros i höfterna så det är det som spökar just nu. det har varit så konstigt väder ett tag,

Ja sen måste jag tala om att Midsommar afton ska vi tillbringa med Ninna och Ludde på Landet, det har blivit en tradition Ska bli så kul. sen blir det 50 års fest den 6 juli på samma ställe Då blir min äslakde bästaste bästa 50 år. Då är vi lika gamla ett tag. :-D

Massa saker att se fram emot. Nu ska jag inte skriva mer för stunden. ha det bäst tills vi ses igen


  • 15 visningar

Gillar

Kommentarer