Våldtagen i ung ålder

Ja jag blev våldtagen av min egen bror när jag var 12-13 år
Han till och med skröt om det till sin bästa kompis. han sa att knulla får jag göra hur mycket jag vill med Syrran....
tyvärr kommer detta aldrig att lämna mig i huvudet. psykiskt. Jag pratar om det mycket,men det blir inte bättre för det.Jag kommer få leva med detta hela livet.Han slipper då han tog sitt liv för antal år sedan...Jag sörjer honom inte så som man kanske ska med en bror,men det kan jag inte rå för.. jag hatar honom för att han kom undan innan han hann svara på mina frågor. framför allt varför...
Jag vet att det började tidigt,men det blev otäckt när min äldsta bror gick bort. Då eskalerade det till grova saker.
Jag vaknade en natt av att han förde in någonting mellan mina ben och den gången var det ett skaft på en skruvmejsel. en annan gång var det en flaskhals.
Mamma och pappa fattade aldrig vad som hände runt omkring då jag bytte rum hela tiden,Ville bo bredvid deras rum så jag fick vara i fred.
Det började i bilen en gång då blev han kaxigare för då körde han i väg ut mot en skog och skulle ha sex där trodde han. Jag skrek att jag har mens, då slutade han som tur var. men sa att ingen kommer tro på ett luder, om jag skulle berätta detta.
men det tog ett tag innan jag berättade detta för min bästa kompis Ingela...
efter detta slutade detta tack och lov. men jag har men för livet... Mina föräldrar fick höra detta nutid och dom hatade honom för det och fattade inte hur dom inte kunde se detta..... Ja så ligger det till och detta plågar mig, jag går hos psykologer och pratar om allt och det hjälper inte. jag önskar han hade fått svara på varför han gjorde så, och att han skulle be om förlåt.
Jag försöker leva ett normalt liv, och det funkar,så länge jag inte tänker tillbaka på detta,men det kommer upp varje dag.
Liksom mina självmordstankar som jag har varje dag,men det är bara tankar, löftet till mina barn är att inte göra sak av det.. Så nu avslutar jag detta och hoppas jag inte skrämde i väg någon läsare.
Ha det gott i livet och var rädda om varandra och ta inget gör givet. eller INGEN.
snipp snapp slut,

  • 63 visningar

Gillar