vaknar av åska

tja alla glada. idag vaknade jag av att jag blev blöt. det visade sig att rullgardinen hade åkt upp och det regnade in och jag fick regn på mig. Hundarna skakade av rädsla. Inget kul, men vad gör jag åt det. Inte mycket..

Ja hur långt har jag hunnit i bröllops bestyren då. Jo jag har bakat en del. men jag har mer kvar, bara det att det varit så varmt så det varit svårt att baka. men en del har jag fått ihop i alla fall. städningen går framåt. men i helgen måste vi få fart med garaget, då det kommer en hoj till och ska stå där.

Vi har sålt PV:N nu, den åkte vi upp med till motala förra helgen. kom hem med en ny hoj. ja inte ny ny utan en veteranhoj från 53.

Han jag ska gifta mig med samlar på veteraner, Bara jag som inte är veteran.

Just nu sitter jag i köket och skriver, då jag inte får plats i hallen där jag har min dator, då Khyla ligger på mig hela tiden. Hon är så rädd för åskan. Men nu är det ingen åska ju. men hon ligger där i alla fall.

Nu spelar dom min favoritlåt på radion. Magnus uggla Min far och jag. älskar den låten. Magnus uggla gjorde den fantastiskt bra.

Ja just det ja, jag har beställt brudbuketten. den är så vacker så. nebb bukett och en ros till Roger.

På tisdag ska jag få fotmassage och göra naglar ,det är första gången i mitt liv det ska bli så kul och trevligt. Mia följer med som sällskap tack för det.

Nu ska jag avrunda denna dagen. Måste få något gjort hemma nu,. Jag har gjort en massa listor som jag kan bocka av när jag gjort det jag ska.

Så vi ses nästa gång jag skriver, om det blir som Sundell eller Karlsson får vi se....

Tjillevippen...

  • 79 visningar
  • Nära Söderköping

Gillar

Kommentarer