Vädret har varit underbart

Men det är nog det ända.Vi har varit osams.Inte prata med varandra fredag,lördag.
Igår tog jag första samtalet,och det ledde till skit bara.
Jag försökte förklara vad som varit fel,Men han tar inte in det utan frågar hela tiden vad det är för fel. Han vill bara ha en förklaring i hans smak. Men det funkar inte så längre. Jag har hela tiden varit tyst och hållit med om det han sagt. .Men nu är jag trött på det. Men helt underbart väder,förutom blåsten som varit en aning jobbig. Men man får vara glad för det lilla som finns.
Pratat med Ann-helen i telefonen,det var inte i går. Jag ska försöka ta tag i träningen igen,men bara kondition.
Idag rinner näsan som värsta fonten kliar i ögonen som fan och inget är kul. Allergi kallas det. Nu är det ek och Björk som är de bovar som jävlas med mig.
Idag kanske man kan gå brunneby igen. Lillkillen gick 3 km första gången i koppel. Så duktig han var. Klippte lite klor på kaninerna igår med.
Alltså jag har ingen aning om vad jag ska skriva mer för denna gång. Blir ju bara skit i alla fall. Ska nog gå ut och sätta på lite kaffe. Kan inte göra så mycket hemma när han är där uppe, för allt jag gör stör .. Jag tar för mycket hänsyn till mina, skulle inte han göra. Men så är det. ha det underbart i dag. kanske inte blåser lika mycket i dag...

.

ser ni vovven

  • 40 visningar

Gillar