vad mycket det kan hända

när någon dör. Då hittar man människor från min barndom. helt otroligt. Så roligt med. nu har jag hittar en storebror och en storasyster. tack för att ni finns. synd att jag inte sa någonting till er tidigare om saker och ting. vem vet vart man hade varit idag. varit en annan människa. jag har ju förlorat mina 2 bröder. den ena betyder så mycket för mig  han är saknad varje dag. Ronny. Han lämnade oss 80. jsg var 12 år då. Så sorgligt det var. jag kommer ihåg begravningen som om den var i går. konstigt. jag bröt ihop fullständigt. dom fick t ut mig där i från.
den dagen fick alla barn glass av mormor vid kiosken som låg i närheten av krimatoriet.
många gånger såg jag min bror.. trodde jag i alla fall. min andra bror tog livet av sig 2015
jag hoppas han fattade vad han gjorde mot mig i alla åren. Det klarade han sig från att förklara eller att åka dit för det. för ingen skulle tro mig. Jag berättade för min bästa kompis då. Ingela. annars hade jag nog inte trott på det själv. jag skulle kunna skriva en bok om det jag blev utsatt för.
Idag lever man med psykisk ohälsa efter många trauman. bipolär GAD. Lite annat smått och gott. men det är bara att leva så normalt man kan. jag har kuratorsamtal en gång i månaden. läkrsamtal inte så ofta. men jag äter min medicin så snällt.
Idag har jag skrivit ett personligt brev till mamma.Som ska ligga hos henne i kistan. jag ska skriva ut det och lägga det i ett kyvär. jag har hittat några låtar. Lite sånt.
ska dit på Tisdag. träffas och fixa begravningen. Så enkel som möjligt.
Nu ligger jag med huvudvärk. vill att det släpper snart. Nu släcker jag ner för en natten

  • 38 visningar

Gillar

Kommentarer