Vackert

Väder ute. Kallt med vackert. Jag tog mig en liten promenix med Enbart Khyla i dag. vi gick en annan sväng än den vi brukar gå..

Solen skiner för fullt. Jag eldar för fullt. det var 15 grader kallt i natt. så det var tur vi elda så pass bra i går som vi gjorde. Det gjorde att det var varmt på elementen i morse. Jag har lagat mat i dag, det blev benfria kotletter och klyft potatis, med sås. det smaka bra.

Idag jobbar Roger till kl 17.00 men kommer inte hem fören runt. 18;30 Han ska låsa och så. Lång fredag blir det för honom. Han var och gjorde EKG i tisdags. så nu kan det bli när som helst att dom ringer om operation.

Förhoppningsvis ringer dom snart. Vi har ju ved hemma nu. Vi fick köpa i går. så vi var och hämtade det. Vilken skillnad på eldning det blir när man har riktigt virke. Än när man eldar pall. Dom brinner upp på nolltid. Sen håller sig inte värmen så länge. Konstigt med så är det.

Ja nu såg jag att jag fick ett SMS av Annika.måste jag läsa sen.

Ja så på tisdag ska jag in till Inga en sväng, vi ska klippa klor på kaninen. så då ska vi äta lite gott och spela lite kort.

Ja så ligger det till i alla fall. Hoppas alla får en bra helg...

tjillevippen..


  • 12 visningar

Gillar

Kommentarer