utsättningssyntom

Ja idag har jag fått något av ergenyl borttagning. yr i huvudet. mår illa. o t i huvudet.
ätit 300 mg till kvällen. första kvällen igår som jag inte tog någon ergenyl. jag fick inget schema att gå efter av läkaren så jag antar att det bara är att slita med den. Jag läser att det kan vara jobbigt att sluta tvärt med den.
jag har ökar abilify från 15 till 20 mg. Så jag hoppas den ska hjälpa mig.jag ska träffa läkaren den 4 juni. så jag hoppas det gått över till dess.
Idag har jag varit i sörping o h handlat lite. i morgon blir det hemma gjort pizza. med kyckling kebab på min halva. medans Roger vill ha tonfisk och champinjoner. Då får han det. tur att pizzan blir stor då.
jag har ju lite svårt att tugga. Men mjuka saker går bra. Nu har jag inte så mycket sår i munnen. det är bara den där kula  som är i vägen. Så får se om det blir att skära bort den. för jag tror inte att den kommer gå bort utan hjälp. Nu sitter jag I sängen. och det blir snart sänggång för mon del. Roger leker med sin moped. Ja han ska sätta ihop den till en moped. Nu är den i små delar. alla delar är reparerade. omlackade och fina.
Idag har vädret varit underbart. ska bli samma i morgon.  då ska jag fortsätta städa kaninburar. Idag städade jag hos ciara och alla ungar. dom blev glada för det. Så fick dom massa grönt med som dom smaskade på.
klippte klorna på khyla med i kväll. Hon ska till vetrinären nästa vecka och ta blodprov. för att se om hon har rätt medicin för chusing syndrom. hoppas det inte behöver höjas. Utan att det är brs som det är..  epilepsi den står sig. hon har inte haft något anfall sedan hon fick melonen för ca 2 år sedan eller om det är 3 till och med.
haft kontakt med lite kaninmänniskor Idag. dom som köpt kaniner av mig. de flesta hade kvar dom. och dom levde och mådde bra. Så kul.
Nu så avslutar jag för i kväll. ses en annan dag.

Gillar