Urinvägsinfektion

 

Ja det var det jag trodde. Så nu blir det penselin ett tag, Hoppas det går över, Annars blir det att gå tillbaka och ta en odling mm. Så det blir att åka ner till sörping en gång till i dag. Än har inte receptet kommit in. så typiskt, mitt frikort gick ut i går, så idag är det att betala fullt pris igen. Idag har jag varit hurtig. Gick Brunneby rundan i dag, Måste börja med att röra på mig lite. känner att det är ansträngt att röra på sig.
Igår åkte Roger och ner till Arkösund och skulle ta en glass, men det var stängt. Så vi åkte hem igen. Satt oss utanför och njöt av skuggan. Jag hoppas att tandläkaren ska ringa i dag med, men det ser inte ut så, jag hade tänkt att det skulle vara bra att slippa åka ytterligare en gång i dag. Har sådana skavsår i tungan, men det ska bli bättre hoppas jag.
Idag får det mer än allt komma lite regn, slipper vattna mina blommor då. hihihi. Men det ska komma i eftermiddag.
Ja då får vi se om lånet går igenom nu då. Roger var inne i går. så vi får se, Ska bli skönt med en luftvärmepump. Slippa elda hela tiden. och bara elda för vatten.
Vi har kollat priser och så med installation och så, det är bara att vi hör av oss till honom så kommer han och borrar i väggen.
Det ska bli underbart att slippa frysa om nätterna för att det är 12 grader och man eldar skiten ur sig.
Nu sover hundarna ordentligt. Dom blev väldigt trötta på promenaden. Mina underbara sköna byxor gick sönder på knät skit, dom bara sprack när jag skulle ge hundarna vatten. så irriterande.. Jag älskade dom här byxorna. Nä nu bryter jag här och skriver en annan dag. Kram Tjillevippen Margitha  ✳
 

  • 27 visningar

Gillar