Underbart

Väder. Till och med när det blåser lite så är det underbart med denna sol. Man får så mycket energi av solen.
Idag så Jobbar Roger lång dag. han slutar inte fören kl 17:00 Men kommer inte vara hemma fören kl ca 18:30 Beroende på hur lång tid det tar att låsa och duscha.
Nu har vi fått en tid till bildr:n Den 5 maj ska han in och byta del. så nu är delen beställd med. Det är en liten ventil plus packning. 1600:- så allt som allt kommer det kosta runt 6600:-
Så det kommer svida i plånboken :-(Sen kommer bilen gå som den ska igen hoppas jag. Annars skickar jag den på skrot.
Vi har ju fixat den för nästan 10 000 innan denna reparation. så vi har lagt ut lite pengar redan. Byte av xäellåde olja byte av Kamrem,Vattenpump servo rem tror jag med. Om inte så var det någon annan rem..Idag tvättar jag och eldar. jag ska ta mig en skön dusch senare. ska städa lite innan.
Solen lyser som bara den nu.
Ja jag kan ju meddela det att mitt tyngd täcke har hjälpt mig med min sömn. Det gör att jag somnar snabbare än jag brukade göra. Jag får alltid skriva en ursäkt till någon på chatten för att jag somnar i från den... Oftast blir det Camilla. Men det är ju skönt att jag somnar för det är ju det jag har haft problem med genom alla åren. Sen vaknar jag varje natt vid 2 tiden,men jag somnar om igen. Så jag kan rekommendera tyngd täcka för de som har svårt att sova.
Nu ska jag ner och stoppa in i pannan. och se om tvätten blivit klar. så jag kan hänga upp den.
Men som jag skrev förut. Var rädda om varandra och säg jag älskar dig en gång för mycket än en gång för lite. Man vet aldrig när det är sista dagen. framför allt nu med dessa sjukdomar som härjar runt och skämmer slag på människan
Hoppas det kommer något gott ur detta när det är över.
Tjillevippen på er alla.

  • 43 visningar

Gillar