underbar 50 årsfest..

Ja igår var jag hos Annika och firade in hennes dag.Ja hon fyller inte fören på måndag, men vi firade henne i går.. Vi var 11 brudar. Hur trevliga människor som helst. Jag var skitnervös innan, men det hade jag inte behövt vara. Hur som helst. Vi träffades innan på parkeringen vid sopptippen. kramades och hälsade på varandra. presenterade sig för de man inte träffat innan.... väl så promenerade vi ner till Annika. beslutade oss för att sjukna jag må hon leva... började sjunga, öppnar dörren gör inte ANNIKA utan hennes son. hahahaha. blev lite fel. så vi får ut henne till oss och vi drar låten en gång till. Annika blev så rörd så hon grät lite.Om det var för att vi sjöng så illa eller vad vet jag inte :-D

Vi kommer in och får se hennes dukning av bordet, helt otroligt vackert, sådant ser man oftast bara på film. sagolikt. vi tar lite kort och beundrar det vackra arbetet.

sen kollar vi in resten. och gissa om man bara sa wow hela tiden när man såg vad hon skapat.. Fulla bort av Mat. allt från potatissallad, skinkor i olika smaker. korvar med olika smaker. frukter pasta, bröd. och så ska vi inte prata om godisbordet det var fullr med alla möjliga saker. helt jävla oroliga saker.. Hur har hon hunnit med allt detta kan man ju fundera på. så hon har haft hjälp av barn och svärdotter, plus make..

vi fick dricka när vi kom, jag körde bil, så det blev alkoholfritt.gott vin det med. . sen blev det tipspromenad . frågor om Annika så klart, men kluriga frågor. jag fick för övrigt 6 rätt av 10.

Vi fick hämta maten och sätta oss vid det vackra bordet. man åt så man storknade. Det var ju så mycket man ville ha, så man fick gå flera gånger. Vi åt och drack gott. spelades musik. pratades i mängder. alla pratade. så sjöng vi lite igen. och så åt vi lite igen och drack. så höll vi på till kl 1:00 då bröt vi upp. jag var lagom trött..

Hon öppnade pressenterna med i mellan. Hon fick lite blandade saker, framför allt presentkort på Ullared. en stor orkide 6 stänger. hon grät en skvätt igen. glädjetårar. Jag var hemma kl 01:20 Hundarna blev så glada när jag kom hem. Så det var bara att mata chillorna sen sova.. jag tror klockan var 2:30 när jag somnde.

Så idag är jag lite trött. Nu sitter jag och skriver några rader och ska kolla någon serie snart. sen blir det att sova.

Hoppas alla har haft en bra Lördag.

tjipp

  • 34 visningar

Gillar