Umås med Mia på fredag

Japp jag ska träffa Mia på fredag och vi ska till stan och kolla lite. jag ska kolla lite byxor till Roger. till lördagsfesten. Jag har kollat upp lite storlekar nu, så man har lite susning.

Idag har jag parat kaniner. Jag kan bara beklaga att det blev ingenting med Nalas kull som skulle komma den sista juni. lite besviken blev jag. men jag provade att para henne i dag igen, men hon är så motvillig, så jag fick ta bort hanen så hon inte skada honom.Jag tog Dunis i stället och parade, det gick betydligt mycket bättre. Så nu om ca 30 dagar ska jag hålla koll. Ja just det pappan blir den nya kaninen . pojken som han heter. Som jag fick papper på i dag att han är min.Set kom från polisen. så nu kan ingen säga att han inte tillhör mig. för det gör han.. Han och Dunis bor tillsammans ett tag nu.

På lördag ska Roger och jag bort på 50 årskalas. det ser jag fram emot. Det är nämligen min bästa Människa Ninna som fyller 50 år. det kommer att komma en massa folk. men jag hoppas jag klarar av det. Får ta en tablett innan. Jag ska vara nykter.

Vi har pratat med grannen så dom ska ta ut våra vovvar på kissning, s vi kan vara med ett tag på festen i alla fall. annars får vi åka hem innan festen hinner börja..

Igår städade jag lite i vardagsrummet. det var dammråttor som gögg efter mig under soffan. så jag tänkte nu jävlar åker dom bort :-D

Hm nu står hundarna och tittar på mig med sina bedjande ögon, typ mamma kommer du inte upp och lägger dig nu. vi vill ha tuggpinne för tänderna ju. dom är kloka dom små vovvarna. Så ja jag ska snart gå upp och mata mina chillor. så dom blir glada i alla fall. sen blir det sängen. jag är fasansfullt trött på kvällarna.Men går upp skapligt på morgonen trots att Roger har semester.. Han ligger lite extra länge. men d får jag min lilla egentid. Mata kaniner, dricka kaffe äta frukost. Mysa med hundarna. ja det blir lite gjort då...

Nä nu så avslutar jag denna dag här. ha det bäst nu alla

  • 48 visningar

Gillar