ultraljud

Ja nu har jag fått en tid till Ultraljud i alla fall.. Då kan jag koppla bort den biten. bara fundera på om det r något fel på hjärtat.
men jag tror inte att det är det. yr att man kollar i alla fall. Jag har inte skrivit på ett tag. Men då vet i kanske inte att min bil inte blev besiktad som den skulle, då biogasen inte funkar. Så nu ska vi koppla bort den och typa om bilen till en bensinare i stället. Vi har kollat upp va det kostar mm. 1608 kr kostar det att typa om,sen ska dom ha 519 kr för besiktning med. . så det blir ju några slantar... 2000 att ta bort alla saker som tillhör gasen. allt från rör till delar i motorn. Tankarna ska bort och vi kommer få ett bättre lastutrymme.
Ja så har jag träffat Mia med, det var trevligt, vi har inte träffats i år , ja träffats i affren och så, men vi har inte umgåtts. men det gjorde vi i veckan som var, Då fikade vi, sen handlade vi lite klder, och var på dollarstore mm ... sen tackade vi för oss, och jag gick in och handlade på willys och sen hem. Laga mat till Gubben,
I helgen har vi sågat ved. Hämtat Halm.
Ja så igår lastade vi av lasset med virke vi fick av Mia .Det kommer vl till pass i vinter eller i vår kanske.
Nu eldar jag till varmvatten. sen blir det en dusch. Sen ska jag ner till sörping och ta ut medin till Khyla om jag orkar vill säga.
Ja så ligger det till i alla fall. Hoppa alla får en underbar dag i dag.


  • 32 visningar

Gillar