tufft beslut đŸ„Č

Ja jag mĂ„ste göra ett tufft beslut. det gĂ€ller Snuttis. Han Ă€r inte sĂ„ pigg och alert. Han Ă€ter men tar inte Ă„t sig nĂ€ring. Han bajsar bara vatten. 
Han Àr 16 Är och 2 mÄnader. Han förlorade sina bröder i april. SÄ nu blir det min tredje katt jag förlorar pÄ 3 mÄnader. den 1 april förlorade jag Shaggy och Zacke. och nu snart Snuttis. jag var med nör Han föddes. jag hade mamman saga. Hon var sÄ mÄn om sina bebisar. tyvÀrr sÄ blev hon pÄ körd av en bil. avsiktligt. vittnen sÄg det hela. SÄ det Àr tur att jag inte fick tag i dom. polisen tog hand om saga. SÄ jag fick aldrig begrava henne.
Snuttis Han Ă€ter allt som gĂ„r att Ă€ta. och Ă€ven om det inte gĂ„r att Ă€ta sĂ„ försöker Han i alla fall. och det Ă€r sĂ„ sorgligt att se honom nu.  jag hoppas han förlĂ„ter mitt beslut. Men nu ska han fĂ„ Ă€ta gott och mĂ„ som en prins ett tag.sen ringer jag om en tid.
Nu ska jag fortsĂ€tta med mitt. rensa och slĂ€nga. jag har rensat massa saker. SĂ„ det blir mindre att stĂ€lla fram nĂ€r mattan Ă€r lagd och skrivbordet Ă€r pĂ„ plats igen. idag slutar Roger kl 17.00 sĂ„ han Ă€r inte hemma pĂ„ ett bra tag.  ha en bra kvĂ€ll nu alla. kra 

Gillar