trött trött och åter trött

ja jag är fruktansvärt trött bitvis. I bilen när jag körde var jag rädd att blinka till och med, så jag inte blundade. känner mig så trött. fruktansvärt jobbigt är detta. vissa dagar känner jag ingenting, då glömmer jag bort de dagarna jag bara känner mig trött.
Ihelgen har vi fått lite gjort. Jag har varit på utställning med Märta och vi vann hennes klass. det var roligt. Så hon fick en fin rosett och en pokal. bedömningen var väldigt bra. får se om hon ställer upp nästa år igen,fast mot lite flera hundar, det var ju väldigt varmt i lördags typ 30 grader, så det kom inte många hundar, men det kom några så det blev av i alla fall....
söndag var vi till lundby blomsterhandel och handlade blommor till ellens grav. och jag köpte mig några egna blommor med. Ja så var vi på lidl och handlade en massa saker som dom har där till bra priser. jag köpte mig en träningsdress Roger fick tag i ett par skor till vi gifter oss. ja så lite gjorde vi trotts värmen. Imorgon ska jag umgås med Mia ett tag,det var länge sedan vi träffades.
idag har jag beställt en blodsockermätare då det kan vara bra att kolla mellan varvena, och det är samma med Roger, då hans pappa hade diabetes och hans farfar. så det är väl bara en tidsfråga till den dagen han får det.
Idag har jag varit på långpromenad med hundarna, dom tyckte det var varmt. men dom gick varvet runt trotts allt.
Nu sitter jag här en sväng, och ska väl fundera på maten så roger får mat när han kommer hem. och till matlådan i morgon.

Nu avrundar jag denna dagens skriverier. ha en bra dag....

  • 41 visningar

Gillar