trött trött och åter trött.

Ja fruktansvärt trött är jag. jag önskar kunna lägga mig ner och sova nu på plats men det går ju inte, hundarna måste ut igen mm sen sover jag väl inte i natt om jag lägger mig nu.

Jag har städat i helgen. vardagsrummet, stora toan Badrummet med andra ord. hallen på övervåningen. plockat bort alla saker vi hade på skrivbordet.. Nu är det bara resten kvar. men sen ska Roger ev ta en semester dag och hjälpa mig med vissa saker som jag inte orkar ta hand om själv. men det är ju han som fyller så lite får han väl vara med på..

Idag blev det pizza. det brukar bli det på söndagar, brukar vara för trötta för att orka laga mat. så nu har jag fixat Rogers matlåda. bara frukosten kvar att fixa. Han var smart och la sig en stund nu i eftermiddag. Kanske skulle jag ha gjort det med, men risken är stor att jag inte kommer upp mer för i kväll då.

Har haft kontakt med kaninköpare i dag, men det stod mellan mina ena hona och en annan hona, så jag förlorar nog, för dom bor i ullrika och det blir kanske för långt att åka och köpa en kanin. I och för sig får dom en väldigt fin kanin om dom köper den från mig :-P

Men jag kan bara önska dom lycka till med kaninköpet av den andra. Dom skulle höra av sig i kväll om hur dom gör. Mina är inte leveransklara fören den 22/9- 19 så då blir det att folk drar sig, för dom vill ha kaninerna nu på en gång... Jag har ju anoner på blocket via Facebook mm. tre honor är tingade så nu är det bara 6 kvar så håll tummarna för att dom blir sålda. Jag vill para min nya lilla rexhona Lisa med Rafiki. som är en rex/lejonhuva ska bli så kul att se deras små bebisar. men jag vill sälja de jag har först. i alla fall de flesta av dom. Inte bra med för många, då det blir problem med burar. jag kanske inte har samma tur att få 7 honor av 9 kaniner varje gång. men denna gången hade jag tur kan man säga.

Nu vslutar jag för denna gången, ses vi en annan dag.

  • 34 visningar

Gillar