Trasig telefon

Ja den har åkt i golvet i sovrummet och kameralinsen gick sönder . Helt onödigt. Jag googlar och hittar en linsskydd, skickar efter det. det kommer hem, och jag ska byta. Vad händer då, Jo hela bakstycket bestämmer sig för att sprick, inte på ett ställe utan över hela baksidan.
Så då är det väl bara att forska i om det finns bakstycken att köpa. Jo då det fanns, så då beställde jag ett sånt, så då får jag kamera linsen på samma. så nu kan jag laga den.. Nu är den ju redan sprucken, så jag behöver ju inte vara rädd för att det går sönder.
Imorgon kommer den nog, för den är på väg.
Så vad har jag gjort i dag då, Jo jag har eldat duschat,färgat håret väntat in sotaren. satt upp paviljongen. Och gissa om det var jobbigt att jobba i den vinkeln. Upp med armar och huvudet böjt. Men skam den som ger sig. Nu är det på plats i alla fall.
Se om vi får inviga det i veckan då Inga skulle komma en snabbis.
Igår hade vi en familj här som tittade på Kaninerna, Dom kunde inte bestämma sig förrns dom vet om det finns en tjej, .så vi får se om ca en vecka om man kan se vad det blir för kön på dom.
I helgen har vi klippt gräs. sågat ved. fixat lite.. I fredags fyllde Candra 32 år.. Inte klokt vad tiden går. Och på Lördag fyller zarah 30 år. Ja det innebär att jag har blivit lite äldre. ...Nu väntar jag in Roger så han får äta lite mat. själv åt jag potatisgratäng och kotlett så jag är fortfarande proppmätt. åt vid 13 tiden.
Ikväll blir det en tidig kväll i säng. Jag är trött som bara den nu. Men jag får vänra ett par timmar i alla fall. .Ska kolla lite på serier.. sen sova.
fan kom på att jag måste ut och fylla på hö till chinchillorna.
Så nu avslutar jag denna dag här...

  • 40 visningar

Gillar

Kommentarer