träningsverket här kommer vi snart.

hej Idag ringde Mia och vi har planerat när vi ska börja svettas som fan. Hon ska svettas lite skönt först genom att åka utomlands.Sen ska vi köra så fläsket brinner. tjohoooo... Fan jag lngtar dit. Idag har jag varit lite duktig, gick 2 km i rask takt. När jag kom ut,såg jag att det åkte en gul bil utanför våra grindar. Jag såg ju vem det var med, men han fick väldigt bråttom när han såg att jag kom ut, Ja han åkte och snokade, vet ej om det är pv:n som lockar. eller om det är någonting annat som sticker i ögonen. Men skit samma, jag tänker inte bry mig, mer än att jag blir förbannad när dom kör som dårar på den lilla vägen,där det går både barn och djur... då ska man inte köra som en dåre,framför allt inte när man inte har där att göra heller.
Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 21, då ska jag slå en signal till Ninna.... Roger har gått upp till sin säng och ska sova. Imorgon jobbar han bara till 12. så han har en massa ledig tid. själv ska jag ner och fota mig till körkortet i morgon kl 13. hoppas det blir bra. det ska ju räcka i tio år.
På lördag ska jag bort en sväng, och på Söndag fyller Roger 55 år. så då ska ev Sandra komma ut. Nu i flera dagar har jag suttit och klyftat päron och lagt i frysen,så det finns i vinter. det är alltid gott med lite päronpaj. Tog lite nyss föresten. Så nu kan man sova gott i natt.

Men nu ska jag avrunda detta och ta mig ann hundarna så dom kissar ordentligt... innan vi ska sova. Sov gott alla...... kram Margitha

  • 19 visningar

Gillar