träning

hej!!!
Nu kommer jag försöka satsa mer på träning, jag har skaffat ett armband som ska läsa av mina aktiviteter. och det gör den, hur jag sover mm.
Jag hade tänkt åka ner i dag och träna lite, men jag hade magkatarr känning, och det är inte så lyckat. Så jag åkte och handlade och tog ut medicin mm. Men jag känner att jag vill mera med träningen. På sfredag ska vi ner och köra hårt, söndag blir det med och massage. ska få massage på fötter och ben... Jag har fixat salva i dag med till smärtan under fötterna. så det känns bra att försöka själv utan läkare. Sen fick jag ett samtal från Dagmar på apoteket. Då hade det blivit en miss med betalningen. jag pratade nog så hon missa den. men jag ska ner och fixa det någon dag. Nu ska jag snart sova. ny dag i morgon nya möjligheter. Får bli en städar/tvättdag i morgon. måste göra sådant med ju. Inget kul men dock nödvändigt. .
Jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva mer i dag.för det har inte hänt så mycket.
Jag har fixat matlåda matsäck mm ... så ja jag har gjort det jag ska, nu ska jag mata chillorna. byta sand och så. R köpte det idag....

  • 29 visningar

Gillar