Träna och handla

hej hopp
Ja idag står det träning och handling på schemat för min del... .Träning gör inget, men handlandet är så tråkigt. Hoppas det är lite folk och att jag har allt uppskrivet på lapp,så går det mycket fortare. Idag har sotarn varit här och sotat ur. så nu slipper vi det till januari,februari. Jag har sutit och drukit kaffe idag, men idag får jag ta det lite lugnare med kaffet säger min mage. Ont massa kaffe,inte bra. 
Men jag ska köpa choklad till manicken med te kanske det finns med, vem vet. 
Hundarna ser ut att vara trötta i dag, ingen energi hos dom inte, men jag förstår dom med, ute är inget kul direkt. så jag skulle med vilja sova som en hund. Men jag  får sova när jag är död. .. 
Igår fick vi åka till hemköp senare på kvällen, för kattmaten hade tagit slut och det har inte hänt så ofta, men jag glömde köpa det tidigare den dagen. så då får man åka extra för det.
Fan jag måste tanka med kolla luften i däcken, mm. suck suck. 
hatar måsten..Nu ska jag ut med hundarna och sen hämta posten och se om man får några räkningar till eller om det får räcka denna månad..... Nu så kom jag på att jag måste lägga in svärmors räkningar som hon missade ge mig förra månaden, fan fan fan. vad jag kommer på saker....... så nu skiter jag i detta mer för stunden...... 

  • 12 visningar

Gillar

Kommentarer