trakasserad

ja jag blir trakasserad av en telefonförsäljare han har ringt i flera dagar på 3-6 olika nummer jag blockar, men han ringer, lämnar meddelanden på röstbrevlådan som inte hörs vad han säger Jag har sagt att om han inte slutar så blir han anmäld. idag är första dagen han inte ringt. Han har gjort saker i mitt namn. han har gjort en abonemang i mitt namn som han vägrar att avsluta det får jag betala för om han inte avslutar... Jag har inte orkar ta itu med detta i dag då det är nervpåfrestande att hålla på....Jag brött nästan ihop igår i telefonen med ett företag som tog bort en av våra två räkningar som den här snubben har gjort. Men han kunde inte hjälpa mig med mitt utan det måste jag ta med han som lurat i mig detta. och vem orkar det som det är just nu. inte ja i alla fall. mår dåligt över allt detta. idag har jag bara njutit av att han intehar ringt mig mer i alla fall.Jag hoppas det håller i sig.Jag önskar jag hade mer ork mer lite annamma i mig. men jag orkar inte helt enkelt

Imorgon är det fredag igen och ja vi får se vad vi kan hitta på då Roger slutar mitt på dagen, vi vet i och för sig vad vi ska göra, men det kanske räcker till mer än bara det.

Bilen har varit trasig , jag har inte kört bilen sedan förra veckan.

Lördags körde jag Rogers bil med Manuell låda, jag har inte kört en vanlig bil på tre år. Men det gick bättre än jag trodde det skulle gå. Men nu ska min bil vara hel. HOPPAS VI så det inte är något annat fel... ABS lampan slocknade som den skulle efter det vi lagade saken som var trasig nämligen en kontakt som satt lös på startmotorn.så det inte blev någon kontakt till starten. vi trodde det var batteriet med först, men det var det inte. vi provade 5 olika batterier, så det ända vi kan tänka oss är fel i så fall är jordflätan,men den såg hel ut när Roger kollade igår. så håll tummarna för att vi hittade felet Nu avslutar jag denna dag och återkommer en annan dag..

  • 111 visningar

Gillar

Kommentarer