Tjohoooo

Tja alla glada människor, i dag är det en gråmulen dag, men vad gör det när man ska träffa bästa döttrarna i dag Och dessutom fick min skatteåterbäring. Jag är inte bortskämd kan jag lova, utan jag blev överlycklig när jag fick tillbaka 356 kr på skatten. Kunde ju ha haft oturen med restskatt.
Om en stund ska jag in till Hageby och måste komma ihåg Sand till chillorna. Hoppas det inte är något mer jag skulle komma ihåg, för det har jag glömt redan.
Imorgon är det Mias tur att umgås med mig. eller min tur att umgås med henne, Hon har jobbat masser  nu, så vi har inte träffats på länge, men den som väntar på något gott, hm ja just det väntar alltid för länge var det ja..
Nu håller jag på att fixa dit klubbmärkena på jackan och Hjälmen innan fredag,. Hoppas på fint väder. annars inget kul. ska kolla om vi kan hitta en regnjacka att kunna ta med sig. Ifall. ❕ja ja och nu då. Hm rackarns vet ej vad jag ska skriva om mer för stunden. Ja jag kan ju berätta att jag fick lite gjort i går. Putsade fönster i köket. skurade golv kök hall v-rum. så lite trots min värkande rygg. Ja nu vet ni det i alla fall. Ha det bäst till vi ses igen.

Tjillevippen Margitha ✳

  • 29 visningar

Gillar