tjejkväll i gång igen

Ja i morgon börjar vi med tjejkvällar igen. det är ett bra tag sedan. i morgon  är vi hos Inga. och Gerd kommer vara med åxå.
Det blir lax i morgon. gott.
Idag fick vi lite besök.. Tommy och susan. pratade några timmar.
sen blev det matdags för kaninerna. En kanin som skulle ha flyttat idag blev inget av med.  Dom är tydligen sjuka. Så nu vet jag inte hur jag ska göra med henne. setta ut en ny annons på blocket kanske. dom är 13 v..
på måndag är det dags för tandläkaren kl 9.00 på tisdag ska jag träffa Mia onsdag ska inga och jag plocka jordgubbar. det är en del. på lördag ska vi fira camilla som fyllt 30 år.
Så det är mycket nu. hoppas det går bra med knölen I munnen. att det inte blir så irriterat.  för på tisdag som sagt ska Mia och jag umgås och ha trevligt.
Ja så lite glädjande jag har gått ner ytterligare 1 kg sedan jag var hos dietisten.. i går.  Så jag ser en liten glimt av minskning.  undrar om det är abilufy ökningen eller ermgenyl  avslutet. skit samma huvudsaken att jag går ner. Fick ett linne i morse. kl 5.30 hämtade jag det o postlådan. senare fick jag mina ena par skor. lätta som bara den.
Så hoppas jag de nya kläderna jag beställt kommer snart.
Nu ska jag sluta skriva kl är väldigt mycket.
Så god natt sov gott.

  • 25 visningar

Gillar

Kommentarer