tjabbaa


Hej..Idag är det torsdag och jag sitter här vid datorn. har varit ute med hundarna druckit mitt kaffe. Ska ev ner och träna i dag. jag fick ett par handskar av Zarah med så jag kan köra roddmaskinen lite längre utan skavsår i händerna. Mia och jag ska ev träna på söndag om allt är bra med henne då. men idag fixar jag det själv. Igår var jag hos Candra och Patrik och fikade , Zarah hämtade jag i Hageby och vi köpte semlor med oss och det var mumma..Sen hade Candra bakat en kladdkaka, den var med mycket god.
Inatt drömde jag att jag hade besök från andra sidan. och det var så verkligt så jag trodde det var sant.Men då jag var ensam så förstod jag att det var en dröm. Men jag hoppas få kontakt med de på andra sidan. Vill träffa möta eller prata med min bror och far och Mormor mfl. Höra om dom har det bra och mår bra nu från sina krämpor. Imorgon ska jag in till stan igen,då ska jag träffa Sandra Sambons Dotter.
Idag kunde jag gå ut utan jacka.Det är som vår i luften,men det är ju bara slutet av Februari och då kan det hända vad som helst och in i mars kan allt hända. Men man vet ju att ju längre in i mars april man kommer ju snabbare försvinner snön när den kommer ner. blir inte som i vinter. skönt. Vill inte skotta så mycket mer snö.
snart är koppeltvånget i gång igen, det är lite tråkigt. för det är så kort tid tycker jag men men. jag hoppas det går bra ändå. Den 2 har jag en telefontid med läkaren på vårdcentralen om mina fötter och det är ju lite fel med, hur kan hon bedömma mina fötter över telefonen så jag kan bli remiterad till ortopeden i norrköping. Då de vill att en läkare kollar innan dom gör något eftersom dom inte har någon läkare där på ortopeden. Jag blir lite besviken på vården. Jag har listat om mig dit för att jag inte fick någon hjälp på förra vc , men här har jag inte träffat min läkare än gång på 1½ år som jag listade mig där. trotts att jag har behövt komma dit.
Men men ,man måste vara frisk för att orka strida.
Nu ska jag avrunda detta lite.Hoppas alla har en bra dag.. ps ska äta på kina med Anneli och Ninna vart efter det ska bli skitkul. ds
Ses kram 

  • 35 visningar

Gillar

Kommentarer