Till Ninna

Japp och vi kommer babbla massa. vi har massa att prata om, även om vi skulle ha träffats i går, så har vi massa att prata om. minnen som heter duga. Så nu sitter jag och vätar in tiden så den blir bra, sen åker jag ner till henne, men innan det ska jag hämta ett paket, det är två element till vårat sovrum. dom ska vara bra tydligen..

Just nu fryser jag om händerna. fruktansvärt. Har eldat och badat i dag, så har jag varit i söderköping och handlat lite mat i dag med. Dollarstor och handla lite till hundarna. träffade Kicki där. vi bubblade lite. Hon ville att jag ska komma ut till henne någon gång. Får ta med mig gubben så får vi åka dit.

Ihelgen har vi bytt vinterhjulen på våra bilar. så skönt att veta att man åker säkert nu.

Ja så har jag prata med Inga idag med, Hunnit med en del sedan kl 05:20. i morgon kommer jag ta sovmorgon i alla fall.

Hundarna får man knappt ut i detta väder. dom är väldigt frusna av sig.

Ja så har Roger sålt en moped i helgen, plus att han har bytt till en annan moped. den första svenska mopeden. så nu är han som barn på julafton.

Och i lördags var vi och hämtade massa virke som ska eldas och bli värme av. alltid bra med gratis virke. så på Lördag ska vi hämta mera, Men innan vi ska till Bettan kl 17.00 så nu händer det lite saker här i Tåby...

Nu ska jag avsluta för idag. tjipp tjopp.

  • 24 visningar

Gillar