Tatuering

Japp nu blir det av. den 11/11 kl 10 ska jag få min älskade tatuering. tre tassar med mina vovvars namn på vänster underarm. ska bli så kul att den äntligen blir av. Jag har världens bästa bästaste som följer med och håller mig i handen :-D Hon är mitt <3 Jag har lagt en deposition på tatueringen så den är säkrad.

Idag har jag äntligen tagit mig mod till att skaffa tiden. jag behövde bara någon som ville följa med mig dit. och det känns roligare att dela det med någon. Min drömfångare jag har på ryggen den gången var Zarah med mig den tog nästan 3 timmar att göra. den här kommer inte ta så lång tid att göra i alla fall.

ja så nu vet ni vad som händer. Idag är det allhelgonadagen. och i morgon bli det nog att jobba en del med ved så denna helgen kommer bli att jobba ute en hel del. men det måstes för värmen skull.Nu har jag varit nere oh tänt pannan då det blev lite småkallt inne, fryser om händerna. Och roger slutar inte fören kl 17 i dag. så då får jag vänta längre om jag vill bli varm. så nu var det bara att tända pannan själv.

Jag hoppas alla får en trevlig helg nu och tar vara på varandra. så ses vi en annan dag.

tjipp tjopp

  • 38 visningar

Gillar

Kommentarer