Tack underbara Zarah

Vilken tur jag har som har så underbara och snälla barn. Min dator hade blivit lite ledsen sedan jag började använda virusskyddet från telia. hela min dator blev kaputt .
Men så idag pratade jag med Zarah och hon kom på stört och hjälpte mig med att laga den, så nu är den glad igen. underbart.
Jag hämtade henne och så fixade hon datorn och så körde jag hem henne igen.
Innan dess så tränade jag. idag cyklade jag 25 minuter, kom 1 mil på det.
sen lite styrketräning. sen löpning på löpbandet. jag sprang i ca 5 minuter allt som allt. och det är mycket för min del. stoöt över mig själv. sen lite stretching . efter det solade jag 20 minuter med. sen blev det duschning. sen apoteket och hämta lite medicin . sen ringde jag till zarah och allt blev klart med datorn.jag känner ingen annan som har en mac så det är ju tur att Zarah har en sådan.
Men som sagt telias virus skydd förstörde min dator, så nu blev det annat i stället.
Ja så kan jag bara tala om att båda mina tikar löper. och lill killen har ett helsike. han tror han är okastrerad och tror att han ska bli pappa eller nått för han håller på hela tiden och vill para sig med Märta...
Igår var jag och träffade Min psykolog igen och det kändes bra. dagen innan det var jag hos Annika och fikade, vi pratarom allt möjligt, och vi pratar så bra med varandra. förstår varandras problem. så skönt att ha ett bollplank.
hon fick mig till en sida som är så intressant printrest heter den och det finns bilder på allt mellan himmel och jord, just nu går allt i bröllopets tecken, dukning, brudbukett mm
Sen en sak till . jag har beställt tid till min tatuering nu med, så den 2 maj ska jag tatuera mig på ryggen. en drömfångare. ska bli så kul. Zarah följer med mig och håller handen.
Jag har två underbara döttrar. och Candra ska sminka mig den dagen jag gifter mig. det ska med bli trevligt. så jag är glad över mina Barn. Dom är det bästa som hänt mig.
Nu nog och hej då. hoppas vi ses igen.. tjipp tjopp

  • 133 visningar

Gillar

Kommentarer