tack alla

jag vill tacka alla för gratulationerna jag fick hela dagen. via Facebook Instagram medeldelande och i riktiga livet. Det var öppet hus här från kl 13 och den första som kom var Kicki rosen helt otippat. blev ganska snopen, men det var trevligt. sen kom zarah och Daniel. så det gick på i lagom takt. När dom åkte Kom Annika Ninna och Ludde. dom fikade och vi skrattade och bubblade. när dom gick kom Ann-helen och Janne.... samma sak där mycket bubbel och skratt. lagom när dom kom så kom Mia med, sisten. Hon hade jobbat hela dagen.mera bubbel och skratt. Sen var det slut. och jag var lika slut som dagen. Mycket ätande av smörgåstårta. fikabröd mm. men det blec en del över så nu har vi ätit smörgåstårta i mängder. Roger är glad för han får till jobbet varje dag nu hahahahah. Ja så kom grannarna med en fin blomma i en kula. det var (kul)a med ett fint kort med.blev så glad så...

Jag ska få lite besök på lördag om allt går som det ska med. får se om min kusin Anki kommer ut till oss då.

Det tar att fylla år. jag är trött som bara attan nu mera. men det går väl över hoppas jag.

Idag har jag varit lite lat. gjort ingenting

Jag har glömt min kod till mitt bankomatkort helt otippat det med. den bara försvann från skallen..... jag hittade den igen,men glömmer bort den hela tiden, vet i fan varför. Har ju haft den i evighet.

Jo sen var jag ju och hälsade på Welwth med i onsdags. det var trevligt.
Och nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig eller nått. trött i ögonen

Jag hoppas alla vet hur glad och tacksam jag blev för min födelsedag. jag älskar er alla för att ni gjorde min dag så bra som ni gjorde.. tack för det.

Kramar till er från mig. God natt
  • 74 visningar

Gillar

Kommentarer