svika sina barn

Jag känner mig arg för andras skull..Varför väljer en människa att avsluta sitt liv, utan att tänka på de som får ta reda på det efteråt...EGO . jag hade hoppats på att han hade skrivit ett avskedsbrev där det stod hur han mådde och varför...
Jag skulle med behövt veta lite . varför han gjorde som han gjorde när jag var ung. det är någonting jag aldrig får reda på nu. Men jag kommer skälla på honom varje kväll jag lägger mig,så får han höra att vi inte är glada på honom, Jag har svårt att sova ... trött men kan ändå inte. men jag ska gå upp och göra ett nytt försök.
Kan bara skriva. R.I.P Nils-Benny. Wolsink.
make,far,bror.
hoppas du tar hand om ditt liv på andra sidan och att du inte hatar och tycker illa om saker och ting utan bara har det bra.träffar dina nära och kära. Barn, pappa,bror,mormor farfar. och morbröder mm..

hälsa alla att våran tid kommer när det är bestämt.
Hälsa alla ...
Du kan komma igenom och be om förlåtelse för det jag fick ta i mina yngre ålder..
Nä nu ska jag upp och lägga mig och hoppas att jag någon gång lyckas slippa se filmen framför mig hur du lämnade jorden...

En helt underbar dotter hade du. Du fick din älskade dotter till slut. Jag vet att du inte glömde din första dotter Pauletta. hon finns i alla våra tankar... men ta hand om varandra där du är..
godnatt

  • 44 visningar

Gillar

Kommentarer