sveriges nationaldag

Japp i morgon är det den dagen vi borde vara stolta över. Men det kan man inte vara nu för tiden. vi får inte fira avslutningar i kyrkan längre, vi får inte sjunga sveriges nationalsång längre. Vad får vi göra egentligen. När vi åker utomlands så får vi ta seden dit vi kommer, ska det inte gälla samma sak här i Sverige med då.

Kommer vi till ett land och ska bo där så får vi ju göra som dom gör. gör vi inte det får vi inte gnälla heller. Men så görs det inte här. hit kommer man, ska ha sina egna seder. egen tradition Men så ska det inte vara. JAJA så är det och så kommer det förbli. vi kommer ändra oss för att andra inte vill ändra sig till oss.

Gör som ni vill... Ja så idag är det tydligen värme från Afrika som kommit hit. Det ska vi stå ut med veckan lång. men som sagt det är bara att gilla läget. Jag lider inte så mycket att värmen, vi har AC så man får sitta inne och frysa om man vill.

Idag har jag varit och köpt lite blommor till blomlådan på trappan. det blev en liten färgklick.

Så handlade jag lite saker som behövdes. Hundarna ligger och flämtar i värmen. fast dom kan vara innne i det svala.

Vad ska ni hitta på en dag som denna och morgon dagen. vi ska bara ta dwet lugnt och njuta av det som är. Nä nu ger jag mig, hoppas alla får en bra helg

  • 48 visningar

Gillar