suck

hej.
Sitter här och funderar på om jag ska lägga mig tidigt. Idag har jag gått brunneby två gånger. 2,36 km första andra 2,63km Så idag kan jag känna mig lite stolt. Hundarna släpade tungorna i backen,men dom  sov gott sen.Idag handlade jag Meloner för 70 kr 9,90kr kg men va gott det är. Så nu har jag smaskat i mig en halv av den ena. Hundarna och jag. Dom älskar melon. Och Det och gurka får dom i stället för godis. Belöningsgodis får dom när du varit duktiga, men annars får dom gurka om dom blir snuggiga vid matbordet eller så... Idag är det bara litet tag kvar till vi får ha lösa hundar ute i skog och mark. det ska bli så skönt att kunna släppa dom så dom kan springa ordentligt.
Idag fick jag höra att mina byxor var fula, och tröjan jag hade är ful och framhäver alla bilringar. inte ordagrant så, men han sa att allt runt magen syns ju i denna träjan,det ser inte klokt ut.
Idag fick han höra av sin bror att han tydligen har varit otrogen mot mig när han var i sörping, och det första han frågar, är det du som hittat på det. frågade han MIG ... ja men varför skulle du inte kunna vara det sa jag. jag vet ju inte va du gör när du är i sörping på helgerna. Men jag orkar inte bry mig om alla ryckten  som finns. Dom kommer och dom försvinner.... så inget att haka upp sig på..
Nu ska jag skita i denna dagen och gå och lägga mig, Ny dag i morgon igen och Roger slutar tydligen tidigt i morgon, så har han semester sen en vecka. Jag själv ska träffa Mia på tisdag. Pust. Nä så gott folk,sov gott alla...
tjillevippen Margitha ✳

  • 15 visningar

Gillar